BIOS'tan ayarlanamadığı için otomatik olarak 512MB olarak atanmış. Bazı animasyon sıkıntıları ondan olabiliyor olabilir. Şimdi batarya ve ekran parlaklığı konusunda düzenlemeler deneyeceğim.

Bununla dener misin? Wi-Fi kartın zaten desteklenmiyor. Ethernet modelini öğrenmemiz lazım eğer farklıysa.

Son düzenleme:
BIOS'tan ayarlanamadığı için otomatik olarak 512MB olarak atanmış. Bazı animasyon sıkıntıları ondan olabiliyor olabilir. Şimdi batarya ve ekran parlaklığı konusunda düzenlemeler deneyeceğim.

Bununla dener misin? Wi-Fi kartın zaten desteklenmiyor. Ethernet modelini öğrenmemiz lazım eğer farklıysa.

Bu mu hocam. Ekran görüntüsü 2024-01-26 162651.webp

Hocam dondu bu tur. 20240126_170238.webp

.

Hocam yapabildiniz mi? Ve realteck kext bulamadım ve atınız dosya da problem var PC dondu ve macOS açılmadı -_-
@yusufklncc

Son düzenleme:
Sadece kexti devre dışı bıraktım aslında. Doğru dosyaları kullandığına emin misin? Eski config ile açılıyor mu?

Sadece kexti devre dışı bıraktım aslında. Doğru dosyaları kullandığına emin misin? Eski Config ile açılıyor mu?

Tekrardan deneyeceğim hocam olmasa bu kadarmış bundan sonra OpenCore sınırının dışına çıkıyor galiba-_-

Sadece kexti devre dışı bıraktım aslında. Doğru dosyaları kullandığına emin misin? Eski Config ile açılıyor mu?

Hocam olmuyor kendini yeniden başlatıyor.
En son ekranda yazan: 30:270 00:045 aapl: #[EB.B.SBS|SZ] 723512.