Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

14113

Becerikli
Windows 10'da şifreyi en ama en kolay yoldan nasıl kırabilirim?
CMD, recovery falan işe yaramıyor. Admin şifresi isteniyor menüde.

Çözüm
Çözüm
Tamam o zaman işiniz biraz daha kolay şimdi ilk başta USB'nize herhangi bir deneme özelliği olan bir Linux'u dene butonuna basıp Disk'e erişebilirsiniz.

Microsoft hesabı ile giriş yaptınız mı diye sordum oradan şifreyi sıfırlama izni veriyor.

Linux mu kurmam gerek?

Tamam o zaman işiniz biraz daha kolay şimdi ilk başta USB'nize herhangi bir deneme özelliği olan bir Linux'u dene butonuna basıp Disk'e erişebilirsiniz.

Microsoft hesabı ile giriş yaptınız mı diye sordum oradan şifreyi sıfırlama izni veriyor.
Bana söyleyin hemen halledeyim.

Bir flash belleğe Linux yazdırıp kurmadan Linux kullanabilirsiniz oradan dosyalara erişebilirsiniz.

Bir de kurmadan yapmaya özen gösterin yanlışlıkla kurarsanız verileriniz gidebilir ama yanlışlıkla kur düğmesine basarsanız zaten uyarı verir emin misiniz diye. Biraz zor dosya dizinlerinden veri bulmak ama başka çare yok verileri aldıktan sonra Linux ile ya da Windows ile formatlayıp yedeklediğiniz verileri koyarak devam edebilirsiniz.