BIOS'a girdiğimde USB görünmüyor. Ayrıca bilgisayarıma uygun config.plist veya kext dosyalarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Artık USB gözüküyor ama bu sefer de failed to load OC hatası alıyorum. @Recep Baltaş.Hocam Technopat üzerinden paylaştığınız Monterey RAW'ı üzerinden yapmıştım oysa ki.
Merhaba, Recep Bey'in paylastigi EFI ve imaj dahilindeki laptop Skylake EFI ile denemeler yaptiniz mi? Son aldiginiz hata Config secmemekten olusuyor. BIOS ayarlarinizi da yapin. HP makinelerde biraz farklilik olabiliyor Config konusunda.
Olmadı hocam. Gene hata verdi Memory hatası Memory succeed gibi bir şey yazdı ve o ekranda kaldı. Şimdi kendi EFI dosyamı yapmaya çalışıyorum. @tarko@Recep Baltaş
Olmadı hocam. Gene hata verdi Memory hatası Memory succeed gibi bir şey yazdı ve o ekranda kaldı. Şimdi kendi EFI dosyamı yapmaya çalışıyorum. @tarko@Recep Baltaş
Merhaba, Recep Bey’in paylastigi EFI ve imaj dahilindeki Laptop Skylake EFI ile denemeler yaptiniz mi? Son aldiginiz hata config secmemekten olusuyor. BIOS ayarlarinizi da yapin. HP makinelerde biraz farklilik olabiliyor config konusunda.
Merhaba, Recep Bey'in paylastigi EFI ve imaj dahilindeki laptop Skylake EFI ile denemeler yaptiniz mi? Son aldiginiz hata Config secmemekten olusuyor. BIOS ayarlarinizi da yapin. HP makinelerde biraz farklilik olabiliyor Config konusunda.