Çözüldü HP Victus 15 FB2028NT laptopta bulunan HP Tools dosyası nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 394
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

199

Bilgin
Makaleler
10
Cihaz
HP Victus 15 FB2028NT
HP Victus'ta böyle bir dosya var. Driver falan olur dedim ama içinde exe dosyası yok, düz dosya var. Nedir ve nasıl açarım?

Çözüm
Klasör halinde ise genelde donanım tanılama ve BIOS güncelleme dosyalarını içerir. İçinde genellikle ".exe" olmaz. Tanılama ve sistem dosyaları olur. Bu dosyalar, bilgisayarın açılışında belirli tuşlara basarak erişilebilen tanılama araçları tarafından kullanılır. Silmenizi pek önermem çünkü bu dosyalar sistemin düzgün çalışması için gereklidir.
Baktığım kadarıyla HP donanım tanılama aracı tarafından oluşturan veriler Hp_tools şeklinde diskte bir partition'da saklanıyormuş. Çok önemli değil silebilirsiniz.

Klasör halinde ise genelde donanım tanılama ve BIOS güncelleme dosyalarını içerir. İçinde genellikle ".exe" olmaz. Tanılama ve sistem dosyaları olur. Bu dosyalar, bilgisayarın açılışında belirli tuşlara basarak erişilebilen tanılama araçları tarafından kullanılır. Silmenizi pek önermem çünkü bu dosyalar sistemin düzgün çalışması için gereklidir.

Çözüm
Klasör halinde ise genelde donanım tanılama ve BIOS güncelleme dosyalarını içerir. İçinde genellikle ".exe" olmaz. Silmenizi pek önermem.
Klasör dedim de ama disk şeklinde. D diskinde bulunuyor dosyalar.

HP Victus'ta böyle bir dosya var. Driver falan olur dedim ama içinde exe dosyası yok, düz dosya var. Nedir ve nasıl açarım?

Recovery diski olmasın o. Silersen bir daha Windows'u kurmak kısa yol tuşuyla kuramazsın. Düz kurulum yaparsın.

Driver sürücü kurulum diskide olabilir. MSI da driver vardı içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…