Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Klasör halinde ise genelde donanım tanılama ve BIOS güncelleme dosyalarını içerir. İçinde genellikle ".exe" olmaz. Tanılama ve sistem dosyaları olur. Bu dosyalar, bilgisayarın açılışında belirli tuşlara basarak erişilebilen tanılama araçları tarafından kullanılır. Silmenizi pek önermem çünkü bu dosyalar sistemin düzgün çalışması için gereklidir.
- Makaleler
- 3
Baktığım kadarıyla HP donanım tanılama aracı tarafından oluşturan veriler Hp_tools şeklinde diskte bir partition'da saklanıyormuş. Çok önemli değil silebilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler.Baktığım kadarıyla HP donanım tanılama aracı tarafından oluşturan veriler Hp_tools şeklinde diskte bir partition'da saklanıyormuş saklanıyormuş. Çok önemli değil silebilirsiniz.
- Makaleler
- 62
Klasör halinde ise genelde donanım tanılama ve BIOS güncelleme dosyalarını içerir. İçinde genellikle ".exe" olmaz. Tanılama ve sistem dosyaları olur. Bu dosyalar, bilgisayarın açılışında belirli tuşlara basarak erişilebilen tanılama araçları tarafından kullanılır. Silmenizi pek önermem çünkü bu dosyalar sistemin düzgün çalışması için gereklidir.
Klasör dedim de ama disk şeklinde. D diskinde bulunuyor dosyalar.Klasör halinde ise genelde donanım tanılama ve BIOS güncelleme dosyalarını içerir. İçinde genellikle ".exe" olmaz. Silmenizi pek önermem.
agrofea
Uzman
HP Victus'ta böyle bir dosya var. Driver falan olur dedim ama içinde exe dosyası yok, düz dosya var. Nedir ve nasıl açarım?
Recovery diski olmasın o. Silersen bir daha Windows'u kurmak kısa yol tuşuyla kuramazsın. Düz kurulum yaparsın.
Driver sürücü kurulum diskide olabilir. MSI da driver vardı içinde.
Recovery değil hocam. Ben cihazı freedos olarak almıştım.Recovery diski olmasın o. Silersen bir daha Windows'u kurmak kısa yol tuşuyla kuramazsın. Düz kurulum yaparsın.