Çözüldü HP Victus 15 RX6500M FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Physic

Üstün
Makaleler
26
Yer
Bartın, Türkiye
Herkese merhaba, bugün biraz dinlenmek için oyun oynamak istedim. Önceden de bu sorun vardı ve hala devam etmekte. Laptopumda nedense bir FPS kilidi var gibi hissediyorum. Ancak hiçbir FPS kilidi kullanmamaktayım. 3 - 4 gündür yoğunum ve bu FPS sorunu canımı sıkıyor. HP Victus kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum.

Çözüm

FPS'im bana yetiyor ama Minecraft gibi basit bir oyun bile 350 FPS'te takılıyor. (not: İlk başta bu FPS'ler 400'lere çıkarken şu an 350'lerde kilitli halde. AMD son driveri kurunca oldu. Eskisine çevirdim düzelmedi)

Çözüm:

Bilgisayarı HP'nin yazılımlarından arındırdım ve format attım. Şu an FPS sorunum düzeldi.

Ekleme yapıyorum:

Sorunun asıl kaynağı bir Türk Minecraft sunucusuymuş. Launcher falan varsa kaldırın bilgisayarınızdan.

Güç ayarlarından güç planını performansa alıp dener misiniz?

Denedim ama aynı. Düşük ve yüksek ayarlarda aynı performansı veriyor sistem.

MSI Afterburner değerlerini buraya atabilir misiniz? Değerlerdede bir anormallik yoksa Allah ne verdiyse deniceksiniz FPS arttırma rehberlerini başka çare yok maalesef.

FPS'im bana yetiyor ama Minecraft gibi basit bir oyun bile 350 FPS'te takılıyor. (not: İlk başta bu FPS'ler 400'lere çıkarken şu an 350'lerde kilitli halde. AMD son driveri kurunca oldu. Eskisine çevirdim düzelmedi)

Çözüm:

Bilgisayarı HP'nin yazılımlarından arındırdım ve format attım. Şu an FPS sorunum düzeldi.

Ekleme yapıyorum:

Sorunun asıl kaynağı bir Türk Minecraft sunucusuymuş. Launcher falan varsa kaldırın bilgisayarınızdan.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…