HP Victus 16 D1045NT laptopa DP bağlayınca ekranda beyaz çizgiler oluşuyor

Bunu cihaza bağlayınca gidip geliyor görüntü. Beyaz beyaz çizgiler oluşuyor. Bir de sizce sorun kabloda mı yoksa yeni aldığım Lenovo Legion R27QE monitörün girişinde midir acaba?

Sorun şu şekilde bazen de ekran gidip geliyor sürekli. Sizce sorun ne? Umarım kablodadır monitörü yeni almıştım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablodan olabilir. Monitörden olabilir. Bilgisayarın ve monitörün girişlerinde sıkıntı olabilir. Farklı bir kabloyla deneme imkanın var mı?

Aynı monitörü 2-3 hafta kullanmıştım. Bende de Hp victus 16 ve aynı kablo vardı. Bende de ekran gidip geliyordu bazen. 10 bitten 8 bite düşürerek sorun çözülmüştü. Ama beyaz çizgi falan yoktu

Hocam DP kablosu takınca Adaptive Sync sadece parantez içinde AMD Free Sync seçili oluyor ya da kapatıyorsunuz başka seçenek yok. Bende de NVIDIA ekran kartı var ondan mı acaba?

Hocam beyaz çizgi siyah renkte belli oluyor sadece anlık böyle. Sorun o zaman monitör de değil mi?

Şuan 8bit zaten.

Ekran gidip gelmesi neyden kaynaklı hocam sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_20250310_231600.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 45
Başka bir kablo ile ya da bilgisayar ile denemeden sorun monitörde diyemeyiz.

Daha kötü olmaya başladı hocam

Yarın başka kablo ile deneyeceğim hocam bakalım sonucu iletirim.

İnşallah sorun kablodadır monitör hoşuma gitmişti çünkü

Hocam bir de yaklaşık 1 ay önce farklı DP ve monitör ile bağladığımda laptopa sorun yoktu. Ya kabloda sorun ya da monitörde laptopta sorun yok bence yarın deneyeceğim.

@redheaven1 hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Birde hdmi 2.1 kablo almıştım 2.1b yollamış vatan iade edeyim mi yoksa dursun mu ? Paugge Ultra Sertifikalı HDMI 2.1 Kablo ATC Sertifikalı 8K HDR 2 m Fiyatı - Trendyol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…