PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 1 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar ekran ile beraber klavye ışıkları falan da gidip geliyor. Sıkmaya başladı ne yapabilirim?
Çözüm Recep Baltaş 1 Ocak 2025 Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum.
Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum.
OutemuX Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Beğeniler 1 9 Şubat 2025 #11 PasPas dedi: Bdh bilişim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürdü hocam? Bana 10 gün dediler. Artı 0 Eksi
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 15 Şubat 2025 #12 OutemuX dedi: Ne kadar sürdü hocam? Bana 10 gün dediler. Genişletmek için tıkla... 1 hafta. Artı 0 Eksi
Buraka Üyecik Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 2 28 Şubat 2025 #13 PasPas dedi: Sorunu servise göndererek çözdüm anakart değiştirdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlem için herhangi bir ücret talep ettiler mi? Aynı sorunu ben de yaşamaya başladım ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
PasPas dedi: Sorunu servise göndererek çözdüm anakart değiştirdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam bu işlem için herhangi bir ücret talep ettiler mi? Aynı sorunu ben de yaşamaya başladım ne yapacağım hakkında bir fikrim yok.
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 28 Şubat 2025 #14 Buraka dedi: Hocam bu işlem için herhangi bir ücret talep ettiler mi? Aynı sorunu ben de yaşamaya başladım ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hayır garantisi bitmediyse talep etmiyorlar. Artı 0 Eksi
Buraka dedi: Hocam bu işlem için herhangi bir ücret talep ettiler mi? Aynı sorunu ben de yaşamaya başladım ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Hayır garantisi bitmediyse talep etmiyorlar.
Buraka Üyecik Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 2 1 Mart 2025 #15 PasPas dedi: Hayır garantisi bitmediyse talep etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Direkt herhangi bir hp servisine mi götürmem gerekiyor yoksa daha öncesinde müşteri hizmetleri ile bir konuşma gerçekleştirmem mi gerekiyor? Artı 0 Eksi
PasPas dedi: Hayır garantisi bitmediyse talep etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Direkt herhangi bir hp servisine mi götürmem gerekiyor yoksa daha öncesinde müşteri hizmetleri ile bir konuşma gerçekleştirmem mi gerekiyor?
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 1 Mart 2025 #16 Buraka dedi: Direkt herhangi bir hp servisine mi götürmem gerekiyor yoksa daha öncesinde müşteri hizmetleri ile bir konuşma gerçekleştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Artı 0 Eksi
Buraka dedi: Direkt herhangi bir hp servisine mi götürmem gerekiyor yoksa daha öncesinde müşteri hizmetleri ile bir konuşma gerçekleştirmem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Gerek yok.