HP Victus 16 Fan Curve ayarı önerisi

Bilgisayarı yeni temizlettim ama fan curve ayarlarım sıfırlanmış. Ben de hatırlamadığım için böyle bir ayar yaptım, iyi mi?

Tamamen öznel bir şey yani bu. Konfor, sıcaklık terazınızı siz en iyi bilirsiniz ama yeterince agresif gibi geldi bana. İyi gibi sanki.

Tamamen öznel bir şey yani bu. Konfor, sıcaklık terazınızı siz en iyi bilirsiniz ama yeterince agresif gibi geldi bana. İyi gibi sanki.
Hocam KCD2 oynuyordum, high ayarlarda 100 FPS alıyorum. Şehir içi ortalama, kırsalda sınır olan 144'e kadar çıkıyor. At binerken ve kırsalda dolaşırken CPU sıcaklığının 75 ortalamadan 80-85 çıktığını görünce tedirgin oldum. Pump-out olur diye korkuyorum ama yersiz gibi. Şu an endişelerim, oynamaya devam edeceğim.

Oyunu oynadığınız ortam, Windows kullanıyorsanız şayet Windows update vs.. çok değiştiriyor, wattlara bakmakta fayda var da problem teşkil eden sıcaklıklar değil çok. Keyifli oyunlar, endişe duymanıza gerek yok, en kötü macun / ped değişir buz gibi oynamaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…