HP Victus 16 hall sensör onarımında servis ne yol izliyor?

Dolapdereli Sabri

Çalışkan
Merhaba. Cihazım hall sensör arızası ile servise gitti bdh bilişime.

Recep Baltaş'ın videosunda hall sensörün kablosunu söküp gönderiyorlar diye konuşma geçiyordu. Şu an hala durum öyle mi?

Yakın zamanda bu sorundan gönderen var ise nasıl bir sonuç aldı deneyimlerini paylaşabilir mi?

Şu an anakart onarıldı, temassızlık giderildi, testler tamam.

Olarak not düşülmüş servis tarafından.

En son anakarti degistirildigini okumustum. Anakart onarimi demis ama yani tamir etmisler. Geldiginde bir bak islemci durduk yere tam gucte falan calisiyorsa hall sensoru cikarmislar demektir.

Yaklaşık 3 ay önce arkadaşım yollamıştı. Sensör yerinde duruyor diyordu. Anakart mı değiştiler, parça mı değiştiler onu tam bilmiyorum. Ama dediğine göre sökme olayı yapılmamıştı.

En son anakarti degistirildigini okumustum. Anakart onarimi demis ama yani tamir etmisler. Geldiginde bir bak islemci durduk yere tam gucte falan calisiyorsa hall sensoru cikarmislar demektir.
OCCT Testi yaparak anlayabilir miyim?
Ozaman düzeltecek methodu bulmuşlar sanırım.

@Akif Hocam selamlar. Onarım sonrası durum nedir videonuzu izledim benim cihazım da onarıldı denildi dün onarım sonrası tekrar sorun yaşadınız mı veya tekrar olur mu sizce?

Son düzenleme:
Hocam zaten kullanirken fark edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…