EmirhanBX

Uzman
En son termal macun başlığı 1 küsur yıl önce açılmış. Laptop'ım HP Victus 16, ilk defa termal macununu kendim yapacağım. Önceki başlıklarda da pump out gibi şeylerden bahsedilmiş ama hiçbirisi hakkında bilgim yok. Bana en iyisi ve sorun çıkarmayacak macunu söyler misiniz? Bütçe sıkıntı değil, yeter ki bana sorun çıkarmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermal Grizzly tercih edebilirsiniz. Kryonaut, Hydronaut, Aeronaut bu üçünden birini tercih edebilirsiniz ancak galiba Kryonaut pump out yapıyor diyorlardı laptopta.

Thermal Grizzly tercih edebilirsiniz. Kryonaut, hydronout, aeronaut bu üçünden birini tercih edebilirsiniz ancak galiba hydronaut pump out yapıyordu deniyordu bir ara. Emin değilim.

Kryonaut alacağım galiba emin değilim. Kullanım sırasında fazla sürmemek gerekiyor bezelya tanesi kadar yeterli oluyor galiba. Fanları da temizleyeceğim.

Kryonaut alacağım galiba emin değilim. Kullanım sırasında fazla sürmemek gerekiyor bezelya tanesi kadar yeterli oluyor galiba. Fanları da temizleyeceğim.
Laptopa kryonaut uygulamış arkadaşım var daha önceden. Spatula ile düzgünce yayabilirseniz pump-out yapmaz diye düşünüyorum. Ama forumdakilerin çoğu laptop için Hydronaut alınması gerektiğini belirtmiş. Mantıklı da, viskozitesi daha yüksek çünkü.

Laptopa Kryonaut uygulamış arkadaşım var daha önceden. Spatula ile düzgünce yayabilirseniz pump-out yapmaz diye düşünüyorum. Ama forumdakilerin çoğu laptop için hydronaut alınması gerektiğini belirtmiş. Mantıklı da, viskozitesi daha yüksek çünkü.

Şimdi Kryonaut'u sipariş verdim :) iptal etmeye değer mi yoksa hydronaut daha mı iyi performans verir?

Ben az ve ince bir tabaka süreceğimden eminim. Benim asıl korktuğum kısım bilgisayarın parçalarını sökme kısmı :)
Batarya'ya giden güç kablosunu söktükten sonra korkulacak bir şey yok. Bilgisayarınızın model numarasını ya da üretim yılını yazarak direkt aynı kasanın disassembling videolarını izleyiniz. Ne yapacağınızı bilmiş olursunuz.