Çözüldü HP Victus 16 R-1042NT laptopta "Cihazınızı güncelleştirmek için yeterli veri yok." nasıl çözülebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gürkan Çallı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 49
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HP Victus 16 R-1042NT laptopumda durum bu. Yakın zamanda BIOS güncellemesi yapıldı ama durum aynı. Insyde F19->F20 sürümü.

Çözüm

PowerShell üzerinden kontrol ettiğimde 2023 sertifikalarının true yazdığını gördüm[System.Text.Encoding]: ASCII. GetString((Get-SecureBootUEFI kek).Bytes) -match 'Microsoft Corporation kek 2K ca 2023' ve [System.Text.Encoding]ASCII. GetString((Get-SecureBootUEFI dB).Bytes) -match 'Windows UEFI ca 2023' kodlarıyla test ettim.

Olay görüntüleyicisinde bunu buldum. Bu cihazda güncellenmiş güvenli önyükleme (Secure Boot) sertifikaları mevcut ancak henüz aygıt yazılımına uygulanmamış. Güncelleştirmeyi tamamlamak ve tam korumayı sürdürmek için yayımlanan yönergeleri inceleyin. Cihaz imza bilgileri burada yer almaktadır.
DeviceAttributes: FirmwareManufacturer: Insyde; FirmwareVersion: F.20; OEMModelBaseboard: 8C99; OEMManufacturerName: HP; OSArchitecture: AMD64;
BucketID: 2D69C99A0A0B78A23ADBB0B6C7A97581DB355FB309B3424965F55AC8B45C3073
BucketConfidenceLevel: İzleme aşamasında - daha fazla veri gerekiyor.

Sorun çözüldü. Beklemek gerekecek. Teşekkürler.

5 dakika önce bir anda güvenli önyükleme ile ilgili güncelleme geldi. Hiçbir işlem yapmadım.

Beklemediğim anda sorun çözüldü. Cihaz güvenliği kısmındaki yazı değişti.

PowerShell üzerinden kontrol ettiğimde 2023 sertifikalarının true yazdığını gördüm[System.Text.Encoding]: ASCII. GetString((Get-SecureBootUEFI kek).Bytes) -match 'Microsoft Corporation kek 2K ca 2023' ve [System.Text.Encoding]ASCII. GetString((Get-SecureBootUEFI dB).Bytes) -match 'Windows UEFI ca 2023' kodlarıyla test ettim.

Olay görüntüleyicisinde bunu buldum. Bu cihazda güncellenmiş güvenli önyükleme (Secure Boot) sertifikaları mevcut ancak henüz aygıt yazılımına uygulanmamış. Güncelleştirmeyi tamamlamak ve tam korumayı sürdürmek için yayımlanan yönergeleri inceleyin. Cihaz imza bilgileri burada yer almaktadır.
DeviceAttributes: FirmwareManufacturer: Insyde; FirmwareVersion: F.20; OEMModelBaseboard: 8C99; OEMManufacturerName: HP; OSArchitecture: AMD64;
BucketID: 2D69C99A0A0B78A23ADBB0B6C7A97581DB355FB309B3424965F55AC8B45C3073
BucketConfidenceLevel: İzleme aşamasında - daha fazla veri gerekiyor.

Sorun çözüldü. Beklemek gerekecek. Teşekkürler.

5 dakika önce bir anda güvenli önyükleme ile ilgili güncelleme geldi. Hiçbir işlem yapmadım.

Beklemediğim anda sorun çözüldü. Cihaz güvenliği kısmındaki yazı değişti.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…