ALCYONEUS
Uzman
Forumda dolaşıyordum arama motorunu alt sekmeye aldığım an bilgisayar dondu ve ekranda hiçbir tepki alamadım. Fanlarım yüksek devirde performans modunda çalışıyor. Bilgisayar donduğu an fanların sesi azaldı. FN+F4 yaptığımda klavyenin ışığını açıp kapatabiliyordum, başka hiçbir şey yapamadım.
Birkaç saniye böyle bekledim sonra ekran gitti ve çok geçmeden geri açıldı. Parlaklık çok düşüktü. Şu an sağ alttaki pil tasarrufu seçeneği bir tuhaf görünüyor. Yani saydamlaşmış ve tıklayamıyorum. Normalde de böyle değildi, ilk defa yaşadım. Sizce bunun sebebi ne olabilir? (Çok fazla bilgi veremiyorum. Çünkü durumu yaşayalı çok olmadı ve ne olduğunu anlayamadan bilgisayar düzeldi.)
Model: Victus 16R-1045NT
Birkaç saniye böyle bekledim sonra ekran gitti ve çok geçmeden geri açıldı. Parlaklık çok düşüktü. Şu an sağ alttaki pil tasarrufu seçeneği bir tuhaf görünüyor. Yani saydamlaşmış ve tıklayamıyorum. Normalde de böyle değildi, ilk defa yaşadım. Sizce bunun sebebi ne olabilir? (Çok fazla bilgi veremiyorum. Çünkü durumu yaşayalı çok olmadı ve ne olduğunu anlayamadan bilgisayar düzeldi.)
Model: Victus 16R-1045NT
Son düzenleyen: Moderatör: