Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ziqxchampion

Uzman
Victus gaming laptop 16-R0044NT kullanıyorum depolama yetmemeye başladı. Ek olarak SATA SSD takviyesi yapmak istiyorum fakat SSD slotu var mı yok mu hiçbir yerde bilgi bulamadım. Slot var mı M.2 harici?

Çözüm
Intel-H ve AMD Ryzen-HS'li Victus 16-r ve s'lerde yalnızca 1 adet M.2 yuvası var. Intel-HX'li olanlarda 2 adet M.2 yuvası var. Üç modelde de SATA yuvası yok. Sizdeki modelde i5-13500H işlemci var, dolayısıyla 1 adet M.2 yuvası var.
Hocam AMD modellerde olmuyor genelde. Sizde büyük ihtimalle vardır, yine de içini açıp kontrol edin zaten zor bir şey değil.

Intel-H ve AMD Ryzen-HS'li Victus 16-r ve s'lerde yalnızca 1 adet M.2 yuvası var. Intel-HX'li olanlarda 2 adet M.2 yuvası var. Üç modelde de SATA yuvası yok. Sizdeki modelde i5-13500H işlemci var, dolayısıyla 1 adet M.2 yuvası var.

Çözüm
Boşta M.2 slotu var.

Intel-H ve AMD Ryzen-HS'li Victus 16-R ve S'lerde yalnızca 1 adet M.2 yuvası var. Intel-HX'li olanlarda 2 adet M.2 yuvası var. Üç modelde de SATA yuvası yok. Sizdeki modelde i5-13500H işlemci var, dolayısıyla 1 adet M.2 yuvası var.

Yanlış bilgi. Sadece AMD modellerde boşta M.2 slotu yok.

Boşta M.2 slotu var.

Yanlış bilgi. Sadece AMD modellerde boşta M.2 slotu yok.
Doğru bilgi. Aşağıdaki videoda Intel-H işlemcili Victus 16-r0 var. Bir adet M.2 yuvası var.

Burada da Intel-HX işlemcili Victus 16-r0 var. Görüldüğü üzere iki yuva.
csm_Internals58_a3bfb08b4a.webp

Doğru bilgi. Aşağıdaki videoda Intel-H işlemcili Victus 16-R0 var. Bir adet M.2 yuvası var.

Burada da Intel-HX işlemcili Victus 16-R0 var. Görüldüğü üzere iki yuva.
Eki Görüntüle 135956

Evet yokmuş haklısınız. Ben bu videodan baktım fakat bu videoda kullanılan cihaz HX bir cihazmış.