17 Haziran'da Thermal Grizzly Kryonaut ile değiştirdim, performansını çok beğendim ve geçen cumartesi aynı macunla tekrar değiştirdim; ancak sadece işlemciye yetti, ekran kartına TX markasının dandik macununu sürdü. İşlemci 34-38 dereceyken ekran kartı 43-45 dereceydi. 17 Haziran'da sürdükten sonraki yani cumartesi günü, değiştirmediğim macunla ekran kartı yükte 80 dereceye bile gelmiyorken, cumartesi sürdüğü termal macunla ekran kartı 86 derecelere kadar çıktı; ancak işlemcide öyle bir sorun yok. Termal macundan dolayı bir daha değiştireceğim, bu yüzden Thermal Grizzly Kryonaut Extreme alasım var. Sizce nasıldır? Thermal Grizzly Kryonaut'un 1 gramlık versiyonunu kullandım. Termal pad almak istemiyorum. Sizce nasıldır Thermal Grizzly Kryonaut Extreme?
İlk üç fotoğraf dün akşamki dereceler.
Son iki fotoğraf cumartesi gününden önceki derecelerdir.
Ben bugün hemen termal macunu almam lazım çarşamba günü geliyor çünkü bize.
Laptopu şubat ayında aldım, merak edenler olursa modelim HP Victus 16 S1011NT. Ben aldığımda kronik sorun muhabbetleri daha yoktu, ama bu günkü konumuz o değil.
Daha demin dediğim gibi, laptopu şubat ayında aldım ve ağustosa kadar bakım yapmadık. Ağustos’ta bakımlarını yaptım ve bu faz değişenliği uyguladık. Uyguladıktan sonra sıcaklık değerlerim iyiydi zaten; ancak bugün tekrar detaylı toz bakımlarını yaptık. İlk defa detaylı benchmark testlerini yapayım dedim. Toz bakımlarını yapmadan önce 45 W, 85 °C’lerdeydim; toz bakımından sonra 60 W, 85 °C’leri gördüm ki bu 8845HS işlemci...