talongod

Yetkin
Makaleler
5
Laptopu şubat ayında aldım, merak edenler olursa modelim HP Victus 16 S1011NT. Ben aldığımda kronik sorun muhabbetleri daha yoktu, ama bu günkü konumuz o değil.

Daha demin dediğim gibi, laptopu şubat ayında aldım ve ağustosa kadar bakım yapmadık. Ağustos’ta bakımlarını yaptım ve bu faz değişenliği uyguladık. Uyguladıktan sonra sıcaklık değerlerim iyiydi zaten; ancak bugün tekrar detaylı toz bakımlarını yaptık. İlk defa detaylı benchmark testlerini yapayım dedim. Toz bakımlarını yapmadan önce 45 W, 85 °C’lerdeydim; toz bakımından sonra 60 W, 85 °C’leri gördüm ki bu 8845HS işlemci için çok iyi bir değer.

Yani diyeceğim o ki, bütçeniz fazla değilse ve faz değişenliği uygulamak istiyorsanız taş gibi Pulsar Ice Dragon var. Normalde böyle şeylerin konusu açmam, ancak çok underrated kaldığını düşünüyorum.

Yardımları için @kompetankedi'a teşekkürler.

Grafen karbon termal padler gercekten harika. Pump out yok, kivamini yitirme yok, omru cok uzun. Hatta cihaz degistirecegin zaman al otekine tasi. Tek dikkat edilmesi gereken elektriksel olarak iletken bir malzeme. Bu yüzden montaji cok dikkatli yapmalisiniz.

Grafen karbon termal padler gercekten harika. Pump out yok, kivamini yitirme yok, omru cok uzun. Hatta cihaz degistirecegin zaman al otekine tasi. Tek dikkat edilmesi gereken elektriksel olarak iletken bir malzeme. Bu yüzden montaji cok dikkatli yapmalisiniz.

Benn uygularken yırtılmıştı yırtılmamasına dikkat edilmeli. Çöp oldu. 2W 92 derece.