Ömer Teker
Uzman
HP Victus 16-S0009NT laptopun 17 Haziran'da termal macununu değiştirmiştim Thermal Grizzly Kryonaut ile. 1 gram almıştım. O zaman pump-out olmadı ve çok iyi performans verdi. 19 Ekim'de de macun bittiği için aynı ürünün yüksek gramlı olanını aldım ve sürdüm ama 1 ay sonra macun pump-out oldu ve yeniden değiştirdim. Normalde 17 Haziran'da değiştirdiğimde fanlar 1800 RPM'de çalışıyordu ve 40-45-50-38-36 derecelerde çalışıyordu ama en son değiştirdiğim zaman yani 2 ya da 3 hafta oldu, fanlar 2200 RPM'de çalışıyor boştaki dereceler 45-50'de geziniyordu. Bilgisayarı açık bıraktım, 5 dakika sonra uyku moduna geçti ve ondan sonra 1800 RPM'de çalıştı. Sizce hangi termal macunu almalıyım? TPM almak güvenemiyorum, bunun bir çözümü var mı? Daha fazla mı sürmek lazım ya da hangi termal macunu almalıyım?
Thermal Grizzly Hydronaut'u bu cihaza öneriyorlarmış. Başka ne alsam pump-out yapmaz ve Kryonaut gibi performanslı olur?
Pullsar çabuk kuruduğu için önermediler.
Bir de ilk sürdüğüm zaman macun çok iyiydi; 80-85 derecelerdeydi yükte, şu an 90 dereceye çıkıyor ve 90'dan yukarı çıkmıyor. 87 oluyor, 86-85 oluyor...
Thermal Grizzly Hydronaut'u bu cihaza öneriyorlarmış. Başka ne alsam pump-out yapmaz ve Kryonaut gibi performanslı olur?
Pullsar çabuk kuruduğu için önermediler.
Bir de ilk sürdüğüm zaman macun çok iyiydi; 80-85 derecelerdeydi yükte, şu an 90 dereceye çıkıyor ve 90'dan yukarı çıkmıyor. 87 oluyor, 86-85 oluyor...
Son düzenleyen: Moderatör: