• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

HP Victus 16-S0009NT laptopa sürülen Kryonaut termal macun, pump-out olmuş mu?

Ömer Teker

Uzman
Thermal Grizzly Kryonaut kullanıyordum. 19 Ekim’de termal macunu değiştirmiştim. Bugün tekrar değiştirdim (17 Haziran). O tarihte bir sorun yoktu ancak şimdi tekrar açtığımda pump-out olup olmadığını merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermal Grizzly Duronaut, Halnziye P17 veya Thermalright TF7 kullanın. Evet, pump-out yapmış.

Olmuş sıvı kivaminda macun kullanmayin yogun sert kullanin TF7 örnek olarak.

Olmuş sıvı kivaminda macun kullanmayin yogun sert kullanin TF7 örnek olarak.
Thermalright TF7 güzel macun, benim de önerimdir ama imkan varsa Halnziye P17 veya Thermal Grizzly Duronaut daha iyi olacaktır.

Ve dostum 8 konu acmissin orada sana birileri TF7 önermiş niye inatla ayni macun ile konu açıyorsun anlamış değilim.

Thermalright TF7 güzel macun, benim de önerimdir ama imkan varsa halnziye P17 veya Thermal Grizzly duronaut daha iyi olacaktır.

TF7'yi masaüstü laptopumda kullanıyorum çok memnunum bir de Gaming.Gen.TR hediye ediyor.

Ve dostum 8 konu acmissin orada sana birileri TF7 önermiş niye inatla ayni macun ile konu açıyorsun anlamış değilim.

TF7'yi masaüstü laptopumda kullanıyorum çok memnunum bir de Gaming.Gen.TR hediye ediyor.

Çok kullandım iyi biliyorum, çimento kıvamı sağ olsun çok işime yaradı ama igorslab testleri ve genel kullanıcı testleri sonucu pump out direnci bakımından halnziye P17 ve duronaut daha dirençli diyebilirim. TF 8 almayın, 2025 versiyonu rezalet.

Evet TF7 en iyisi surmeyeceksin X yap bırakacaksın.

Evet pump-out olmuş. Bütçeniz çıkarsa pullsar ıce Dragon öneririm. 40w/mk, faz değişenli olması da termal macunlara göre çok daha uzun süreler gidecek demek. Bende bunun 17w/mk olan versiyonu var, gayet memnunum. 40w/mk çok daha iyi.

Helal olsun hocam artık termal macun devri bitti lakin bu model çok üst bütçe çıkmazsa bu modele bakabilirsiniz. Bu attığım model faz değişenli @talongod hocamın attığı katı bir madde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…