HP Victus 16 S0009NT laptopta BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

Ömer Teker

Uzman
HP Victus 16 cihazımın macununu 2 hafta önce TF7 ile değiştirdim. Fanın 1800 RPM’de çalışması gerekirken 2200 RPM’lerde çalışıyor. Daha sonra HP’nin uygulamasından BIOS güncellemesini kontrol ettim ve ‘güncel’ dedi; ancak HP’nin kendi sitesinde 3 Eylül tarihli bir BIOS güncellemesi var. Benim BIOS sürümüm ise 23 Mart tarihli. Yük altında sıcaklıklar en fazla 85 dereceyi gördü (My Summer Car oyununda). Bu fan olayı daha önce Thermal Grizzly Kryonaut kullanırken de vardı; pump-out oluyor diye macunu değiştirdim. Acaba BIOS’u güncellesem mi? Hall sensörü olayından korkuyorum. Boşta 35–40–50 derecelerde çalışıyor ama 50’nin üzerine çıkmıyor.

İşlemci için Prime95 ya da OCCT, ekran kartı için ise FurMark testlerini yapabilir misiniz?

Hocam PTM alacaktım yurt dışından geliyor ve bizim burada uygulayacak kimse yok yani pek güvenemiyorum bazı yerlerde geldi ama hiç etki yapmadı diyorlardı thermerlight TF7 yani aldım şu an iyi krynout bayağı pump out yaptı 3 4 defa sürdüm bir de BIOS Update yapayım mı Windows yollamadı BIOS Update'i ve HP kendi uygulamasında güncel diyor lakin HP'nin internet sitesinde 3 Eylül de çıkan Update var. @NightWist, @İsveç Cadısı,

Bios update yapın ama sıcaklıklardan memnun kalmazsanız ptm tek çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…