Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Üstün
30.000tl civarı eder hocam.
Konuya niye kimse yazmadı diye buraya gelmiştim fakat konuya zaten yorum yazılmış olduğunu görünce şaşırıp kaldım. Kusura bakmayın arkadaşlar tekrardan normalde bildirim bekliyordum ama gelmemiş. Kendim kontrol edince fark ettim. Sağ olun var olun dün satıldı. Keşke bir de yorumlarınızı görseydim iyi olurdu.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Ne kadardan sattınız hocam?Konuya niye kimse yazmadı diye buraya gelmiştim fakat konuya zaten yorum yazılmış olduğunu görünce şaşırıp kaldım. Kusura bakmayın arkadaşlar tekrardan normalde bildirim bekliyordum ama gelmemiş. Kendim kontrol edince fark ettim. Sağ olun var olun dün satıldı. Keşke bir de yorumlarınızı görseydim iyi olurdu.
Son düzenleme:
Reacher
Becerikli
Siz de sağ olun hocam. Ne kadara verdiniz?Konuya niye kimse yazmadı diye buraya gelmiştim fakat konuya zaten yorum yazılmış olduğunu görünce şaşırıp kaldım. Kusura bakmayın arkadaşlar tekrardan normalde bildirim bekliyordum ama gelmemiş. Kendim kontrol edince fark ettim. Sağ olun var olun dün satıldı. Keşke bir de yorumlarınızı görseydim iyi olurdu.
30.5k ya bir öğretmene verdim hocam. İyi mi verdim kötü mü verdim bilemiyorum.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
İyi vermişsiniz hocam.30.5k ya bir öğretmene verdim hocam. İyi mi verdim kötü mü verdim bilemiyorum.
Reacher
Becerikli
İyi fiyata vermişsiniz.30.5k ya bir öğretmene verdim hocam. İyi mi verdim kötü mü verdim bilemiyorum.