Ragnar

Başarılı
Ekte görselini yüklediğim HP Victus 16-S0017NT dizüstü bilgisayarımın ekranının sağ altında ışık sızması var gibi geldi. İlk aldığımda bakmıştım ama ışık sızması yoktu. Sonradan bu nasıl oldu anlamadım. Arka planı siyah olan videolar izlerken dikkatimi çekti. Işık sızması var mı? Varsa değişimle ya da iadeyle uğraşayım mı? Dizüstü bilgisayarı 23 Temmuz'da satın aldım.

Dosya Ekleri

• photo_2024-08-10_23-10-32.webp
    photo_2024-08-10_23-10-32.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 217
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekte görselini yüklediğim HP Victus 16-S0017NT dizüstü bilgisayarımın ekranının sağ altında ışık sızması var gibi geldi. İlk aldığımda bakmıştım ama ışık sızması yoktu. Sonradan bu nasıl oldu anlamadım. Arka planı siyah olan videolar izlerken dikkatimi çekti. Işık sızması var mı? Varsa değişimle ya da iadeyle uğraşayım mı? Dizüstü bilgisayarı 23 Temmuz'da satın aldım.

Azıcık var. Ama bence çok şanslısın dostum hiçbir ekran dümdüz siyah olmaz. Hatta, bugüne kadar gördüğüm en temiz panel diyebilirim uğraşmaya değmez bundan daha iyi bir cihaz gelmez eline ki servise göndersen de değişim yapacaklarını pek düşünmüyorum. Çünkü IPS panellerin doğası gereği var. Bu durum o yüzden IPS glow, ışık sızması kaçınılmazdır.

Aynı yerde benimde var. Hiç ses etme kullan. IPS Direkt LED aydınlatmalarda olan durum. Kimisinde daha fazla olabiliyor.