Oturmuş zaten.
Detaylar
Kim cevapladı?Bataryayı geri mi söktünüz, anlamadım şu an. Soketi geri takın hocam, kırık bir şey görünmüyor.
Abov hocam, geçmiş olsun. O parçayı kaybetmeyin, en yakın bilgisayarcıdan orayı geri lehimlemesi lazım.
- Makaleler
- 8
Lehimlenebilir bir parça değil mi hocam?Abov hocam, geçmiş olsun. O parçayı kaybetmeyin, en yakın bilgisayarcıdan orayı geri lehimlemesi lazım.
Vereceğiniz bilgisayarcıya bağlı. Parçanın yatay fotoğrafını atar mısınız? Sadece lehimden mi koptu yoksa kırıldı mı?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 8
Paketledim gidiyorum hocam. Düzenli network ekipmanı aldığım, işini düzgün yapan bir yer var. Umarım orası yapıyordur. Şu an elimdeki görseller bunlar, konuya attıklarım dışında:
Bilgisayarcı izolatör olduğunu, takmanın şimdilik gerekli olmadığını söyledi. Sıkıntı olursa getir takarım dedi.
Sıcaklıklarda fena güzel bir düşüş var. Eskiden Steam oyuna girmeden shader derlerken güç tasarrufu modunda 100 derece olurdu. Şu an performans modunda ortalama 77, maksimum 85 gördü. Bu arada Fedora'nın güç tasarrufu modu boost'u falan kapatıyor. Öyle diyeyim anlayın.
Detay için yeni konu açacağım.
Bilgisayarcı izolatör olduğunu, takmanın şimdilik gerekli olmadığını söyledi. Sıkıntı olursa getir takarım dedi.
Sıcaklıklarda fena güzel bir düşüş var. Eskiden Steam oyuna girmeden shader derlerken güç tasarrufu modunda 100 derece olurdu. Şu an performans modunda ortalama 77, maksimum 85 gördü. Bu arada Fedora'nın güç tasarrufu modu boost'u falan kapatıyor. Öyle diyeyim anlayın.
Detay için yeni konu açacağım.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Gıda Komagene Gene Gelsin uygulamasında 250 TL'ye 100 TL indirim