Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Bende almayı düşünüyordum ancak satıcılara dikkat edin. Çakma ürün yollayan satıcılar var mış.
Mustafaymis
Uzman
Ben Amazon'dan satın almıştım. Mümkünse siz de bilindik bir satıcıdan veya siteden alın.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Thermalright Heilos'un stoku yok. PTM 7950 zaten artık bulunmuyor. Laptop için ıce Dragon kryosheet efficient alınır mı?
Alınır. Ben de uyguladım döneminde ve insanlara da çokça önerdiğim bir üründür. Macunlara göre daha uzun süre gitmeleri, laptoplar için büyük artı.
Peter
Deneyimli
Alınır. Ben de uyguladım döneminde ve insanlara da çokça önerdiğim bir üründür. Macunlara göre daha uzun süre gitmeleri, laptoplar için büyük artı.
Hocam Nitro 5'te CPU ve GPU ayrı olarak HP laptopta da sadece CPU için kullanacağım 1 tanesinin boyutu yeter mi sizce küçük mü yoksa?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam Nitro 5'te CPU ve GPU ayrı olarak HP laptopta da sadece CPU için kullanacağım 1 tanesinin boyutu yeter mi sizce küçük mü yoksa?
Yeterli olacaktır. İki farklı cihaza CPU+GPU olarak uyguladık, daha da vardı.
Peter
Deneyimli
Yeterli olacaktır. İki farklı cihaza CPU+GPU olarak uyguladık, daha da vardı.
Tamamdır teşekkürler.
PTM 7950 ve Thermal Grizzyl Kryosheet kullanmış birisi olarak ben bu ürünün performansını hiç beğenmedim. 4 yıllık gpuda hiçbir kazanım sağlamadı. Uygulamayıda kusursuz gerçekleştirdim.
Edit: Ekstra merak edenlere 3 gün önce uygulamış olduğum karttan resim bırakıyorum. Normalde bu tarz faz değişimli padlerin pump out yapmaması gerekirken bu ürün 3 günde yapmış. Tamamen para israfı diyebilirim. Orijinal PTM uyguladığım başka bir kartta 14 aydır stabil değerler hala alıyorum çünkü.
Edit: Ekstra merak edenlere 3 gün önce uygulamış olduğum karttan resim bırakıyorum. Normalde bu tarz faz değişimli padlerin pump out yapmaması gerekirken bu ürün 3 günde yapmış. Tamamen para israfı diyebilirim. Orijinal PTM uyguladığım başka bir kartta 14 aydır stabil değerler hala alıyorum çünkü.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: