Çözüldü HP Victus 16 şarjı iki buçuk saatte bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesh

Uzman
Laptop elime ulaşalı 5 gün oldu, %100 doluyken sadece YouTube açıkken 2,5 saat civarlarında bitiyor şarjı. Eco modda kullanıyorum yani harici ekran kartı aktif değil.

Kendi sitesinde 7 saat gibi bir değer yazıyordu tabii ben o kadar dayanmasını beklemiyorum ama kullananlar da genelde 4.5 saat dayandığını söylüyor.

Pil testi yaptığımda pil sağlıklı olarak gözüküyor.

CMD ile pil testi sonucu:

Start up menüsünden pil testi yaptığımda da bu şekilde. Sizce ne yapmalıyım?

Çözüm
Servislik bir durum yok. Batarya normal çalışıyor. Yine de kalibre etmek için şu adamları izleyin.

Yarın bakarım teşekkürler.
Saçma bir şekilde performans modunda 3 dakikada %1 azalıyor şarjı. Umarım böyle devam eder.

Konuya Güncelleme olarak ekleyeyim:

2-3 haftadır 6 saat ekran süresini çok rahat görüyorum. Şu an 6 saattir bataryada kullanıyorum, şarjım %18. 5-10 Chrome sekmesi + SQL ile uğraşıyordum bu süre zarfında. Nasıl oldu bilmiyorum ama kendiliğinden düzeldi.
Servislik bir durum yok. Batarya normal çalışıyor. Yine de kalibre etmek için şu adamları izleyin.

Yarın bakarım teşekkürler.
Saçma bir şekilde performans modunda 3 dakikada %1 azalıyor şarjı. Umarım böyle devam eder.

Konuya Güncelleme olarak ekleyeyim:

2-3 haftadır 6 saat ekran süresini çok rahat görüyorum. Şu an 6 saattir bataryada kullanıyorum, şarjım %18. 5-10 Chrome sekmesi + SQL ile uğraşıyordum bu süre zarfında. Nasıl oldu bilmiyorum ama kendiliğinden düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…