Valorant Van 9001 hatası verdiği için Secure Boot açmak istedim ama BIOS'ta Advanced kısmını bulamadım. @Recep Baltaş bu videosunda farklı bir BIOS ile o kısma girip Secure Boot'u kapatıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Secure Boot'un altında "Clear HP Factory Default Keys" adlı gorseldeki yere bakıp denediniz mi?
Secure Boot'un altında "Clear HP Factory Default Keys" adlı gorseldeki yere bakıp denediniz mi?
Buna mı basmam gerekiyor?
"Boot Options" sekmesine gelmeniz gerekiyor sanırım (Kaynak):
Hocam, sanırım isimde ufak bir karışıklık olmuş, değil mi? Üstteki seçenek galiba, tam anlayamadım ben de.
@brkdnmz attığınız kısımda bende Secure Boot seçeneğine müdahale edemiyorum. Clear boot keys dediğimde mi açılacak?
Paylaştığım kaynakta maalesef konu sahibi çözümü pek düzgün anlatmamış ya da ben anlayamadım. Görsele baktığımda "Pending Actions" kısmında "Load HP Factory Default... in Next Boot" ibaresini gördüğümü belirtmek isterim, bunun alttaki seçenekle bir ilgisi olabilir. Bunun yanı sıra görselde üstteki seçenek gri görünüyor.
Maalesef kesin yargıda bulunamam, gözlemlerime göre yorum yaptım. Ben ne desem yalan olur.
Boot Options kısmında Load HP fartory default keys seçeneğine basınca Secure Boot'u aktifleştirebildim. Secure Boot seçeneği de aynı şekilde boot options kısmında bulunuyormuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-