Çözüldü HP Victus 16'da BIOS'a girilmiyor ve güncelleme yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkay 21

Üyecik
Merhaba, son bir aydır HP Victus 16 bilgisayarımda BIOS ekranına giremiyorum. Ayrıca güncel BIOS sürümünü yükleyemiyorum. Bilgisayarımın modeli: Victus by HP Gaming Laptop 16-S0XXX. AMD Ryzen 5 7640HS işlemci ve RTX 4050 ekran kartı bulunmakta.
Süreçteki yapmış olduğum adımları sizlere açıklamak istiyorum:

1) En başta bilgisayarımda Bluetooth cihazı bağlayamıyordum, BIOS'a girmek istedim belki orada bir ayar vardır diye bilmiyorum sonuçta. Ek olarak bir sürü sürücü denememe rağmen olmadı.

2) BIOS'a giremediğim zaman biraz şüphelendim herhalde BIOS güncellemesi yapmam gerek diye düşündüm HP'nin kendi sitesinde seri numaramı girerek ekte gördüğünüz BIOS sürümünü indirdim. Ayrıca şunu belirteyim; benim kendi BIOS sürümüm şu: BIOS Sürümü/Tarihi Insyde F. 31, 20.11.2025.

3) BIOS'u güncellemeye çalıştığımda bilgisayarımı otomatik yeniden başlatıldığında klavye ışıkları açık siyah ekranla karşılaştım. (Yaklaşık 1 saat bekledim fakat düzelmedi)

4) bilgisayarı güç tuşuna basılı tutup kapatıp açtığımda şu hatayı aldım.

5) bilgisayarımda ayrıca bunlara ek olarak devam etmekte olan şu sorun yer almakta: Sağ hoparlörde cızırtı (%100 yazılımsal olduğunu düşünüyorum, önceden böyle bir şey yoktu).

Merhaba, sorunu çözdüm USB bellek aracılığıyla BIOS güncellemesini yaptıktan sonra hem BIOS'a girebiliyorum hem de Bluetooth özelliği çalışıyor ses sorununu da çözmüş bulunmaktayım konu kilitlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…