HP alınmaz. Ucuz etin yahnisi yenmez. Biliyorum, belki diğer markalara da baktınız ve özellik olarak en iyi budur. Ama sizi çok güzel problemlerle karşılar.

Bana kalırsa 3050 de alınmaz.

• AMD CPU'nun normalde güçlü olmasına rağmen Victus modelinde verimsiz çalıştığını gözlemlemem
  • Dandik ekran kalitesi
  • 2 yıldan sonra olası hall sensör sorunu
  • BIOS problemleri

Ben bırakın modeli, markayı komple eledim. Ben tavsiye etmiyorum ama denemek isterseniz siz bilirsiniz.

Yerinizde olsam HP almak yerine konuya gelecek cevapları beklerim.

• AMD CPU'nun normalde güçlü olmasına rağmen Victus modelinde verimsiz çalıştığını gözlemlemem.
  • Dandik ekran kalitesi.
  • 2 yıldan sonra olası hall sensör sorunu.
  • BIOS problemleri.

Ben bırakın modeli, markayı komple eledim. Ben tavsiye etmiyorum ama denemek isterseniz siz bilirsiniz.

Yerinizde olsam HP almak yerine konuya gelecek cevapları beklerim.

Hocam Basic bir kullanıcıyım ve ucuz diye almak istiyorum. Laptopun kasasıyla işim yok, monitöre bağlıyacağım 1440x900p Valorant falan oynayacağım. Çok cihazı performanslı kullanmayacağım. Hall sensörde sorun değil Windows ayarlarından kapak kapandığında uykuya geçmeyi kapatsak çözülmez mi? Çoğu zaman yerleşik setupta kalacağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hall sensörde sorun değil Windows ayarlarından kapak kapandığında uykuya geçmeyi kapatsak çözülmez mi?
Çözülmez. Hall sensörüne göre ekranı ve klavyeyi kilitleyen fonksiyon işletim sistemi değil, anakartın ta kendisi. (BIOS)

Recep Baltaş'ın konuğu olduğunda da defalarca yazılım ile çözülemeyeceğini anlattım. Windows güç seçenekleri veya Linux komutları sizi bu konudan kurtaramayacak.

Çözülmez. Hall sensörüne göre ekranı ve klavyeyi kilitleyen fonksiyon işletim sistemi değil, anakartın ta kendisi. (BIOS)

Recep Baltaş'ın konuğu olduğunda da defalarca yazılım ile çözülemeyeceğini anlattım. Windows güç seçenekleri veya Linux komutları sizi bu konudan kurtaramayacak.
Keşke bir BIOS güncellemesi getirip geçici olarak bile olsa çözmemizi sağlasalar. Ben de güncel olarak HP Victus 16 kullanıyorum..

Hmmm hocam yani mecbur bunu alacağım. Bu özelliklerdeki diğer markalar Acer, ASUS falan çok daha pahalıdan başlıyor. Servise göndersem halledemezler mi hall sensörü?

Son düzenleyen: Moderatör: