HP Victus bitmeyen teknik sorunları!

HalilKok

Çalışkan
Merhaba,
Yaklaşık 6 ay önce menteşeden rahatsız edici sesler geldiği için cihazımı yetkili servise vermiştim. Onarıldığı ve tarafıma teslim edildiği söylendi; ancak değişen bir şey olmadığını görünce ve cihazın bana teslim edilmesi çok uzun sürdüğü için aynı süreci tekrar yaşamak istemedim. Bugün fark ettiğim durumda panelden ekranın ayrıldığını, büyük ihtimalle yapışkandan dolayı gördüm. Görseli bırakıyorum; bu durumu yaşayan var mı? Cihazı servise vermeden, yapıştırıcı ile bu işi kendim çözebilir miyim? 3–4 haftayı aşan servis süreleri olduğundan mağdur olmak istemiyorum. Victus kullanıcılarından yorum bekliyorum.
Bir daha asla HP almam; bunu da buraya not düşüyorum. Hiçbir şey olmasa bile para verdiğin bir ürünün sürekli problem çıkarması bile yeterli bir sebep oluyor.

Şöyle bir şey kullanarak ben yapıştırabilir miyim? Herhangi bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Klasik HP işte. Şaşırtmadı . Sorunuza gelirsek attığınız yapıştırıcı, telefon tamirlerinde kapak yapıştırmak için kullanılan bir tür çoğunlukla. Laptopta kullanırsanız Panel içine sızabilir.

En doğru olacak şey profesyonel birisine bakımını yaptırmak. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, kullanıcılar teknik servise bile ürünlerini emanet edemiyor. Bende de HP Victus 16 cihaz var, sadece bakımlarını yaptırabilmem için 21 iş günü kadar bekleyeceğimi ilettiler. Gittik bakımını @kompetankedi ile birlikte yaptık. Garanti falan inanın umurumda değil. HP önermemeye de özellikle dikkat ediyoruz.

Gelelim konunuza, bana garip gelen kısım çerçevenin diğer yerlerinin yapışıp da en orta kısmın havada kalması. Arada bir şey olabilir gibime geliyor, yoksa bile çerçevenin tam oturması için doğrudan sökmek gerekiyor. Yoksa bir tarafı her zaman havada kalacak.

HP victus alcaktım sorun olmuştu, son anda monster çöpünü almıştım. O da hiç sorun çıkarmadı geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu ana kadar kullanımımda sorun olmadı, bu son zamanlarda oluşan bir şey ama nasıl olduğuna inanın bilmiyorum. Malzeme kalitesi gerçekten yerlerde geziyor. Soğutması dışında bu cihazı tercih etmenin hiçbir sebebi yok. Cihazı üstelik taşımıyorum bile olduğu yerinde durmasına rağmen böyle olması bu markaya olan güvenimi sıfırladı.

Hocam çok sağ olun, hemen ürünü alıp deneyeceğim.

Mantıklı olan servise bırakmak gibi duruyor diğer yapıştırıcıyı alsam bile beceremeyeceğim üstelik garantisi devam ediyor ama şunun için bile eminim 3 hafta bekleteceklerdir.

@SpartanPunch ile birlikte yaptık.

Birlikte yaptık? Sen izledin ben yaptım.

Bu arada Monster(termal macun sürmeyi bilmiyorlar, söktükleri ekran çitasını tekar yapıştırmıyorlar bu yüzden IPS glow oluyor), HP ve Acer'ın teknik servisine ürün göndereceğime gider mahhaelle bilgisayarcısındaki stajyer çocuğa yaptırırım çok daha güzel yapar.

@talongod işine gelmedi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…