Merhaba, dün elime gelen HP Victus R1075NT cihazımın garantisinin 4 ay önce başladığını fark ettim. HP'nin sitesine dispute için girdiğimde normalde çıkan dispute ibaresi çıkmıyor. Bu ürünün daha önce satın alınıp, iade edildiği anlamına mı geliyor? Bir arkadaşımda da S0 serisi var, o bilgisayarı açtığı gün başlamış garantisi. İkimiz de Trendyol üzerinden satın aldık.
Bu tür garanti uyuşmazlığı çok farklı sebeplerden olabiliyor. Kaygılanacak bir durum yok isterseniz HP'ye ulaşıp orada yazan tarihi güncelletebilirsiniz ama güncelletmenize bile gerek yok. Çünkü siz garantiye göndereceğiniz zaman fatura tarihine göre değerlendirilirsiniz zaten.
Edit: Burada da Paul isimli uzman arkadaşımız HP websitesindeki sayacın ürün üretimden çıktıktan sonra başladığını belirtmiş dolayısıyla sizin de durumunuz bu olabilir. Attığı linkten de siz kendi garanti sürenizi işletebilirsiniz.
Lenovo'da aldığın ürünün faturasını müşteri temsilcisine gönderdiğin zaman o tarihten itibaren başlatıyorlar eğer önceden başlamışsa. HP'de de böyledir tahminimce. Ama arkadaşının cihazının aldıktan sonra başlaması satıcıyla ilgili bir durum olabilir.
Ben bu adama katılırım. HP'den çektiği çok var bu adamın. Ben bunla geldim, bunla giderim. Cidden, konu sahibi garanti olayını halledebilir halletmesine de diğer sorunlar cabası
ASUS markasıda böyle. Benim de ürünü aldığım tarih ve garanti başlama tarihi arasında fark vardı. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, servise gelirse ürün fatura tarihi üzerinden itibaren işleme alıyoruz demişlerdi. Önemli olan fatura tarihidir.
İsterseniz ASUS üzerinden de güncelleyebilirsiniz demişlerdi. Önemsemedim doğal olarak.
Merhaba, dün elime gelen HP Victus R1075NT cihazımın garantisinin 4 ay önce başladığını fark ettim. HP'nin sitesine dispute için girdiğimde normalde çıkan dispute ibaresi çıkmıyor. Bu ürünün daha önce satın alınıp, iade edildiği anlamına mı geliyor? Bir arkadaşımda da S0 serisi var, o bilgisayarı açtığı gün başlamış garantisi. İkimiz de Trendyol üzerinden satın aldık.
Dell notebookta örnek fotoda görüldüğü üzere üretim tarihi ve ilk açılış tarihi biosta görülüyor. Benzeri bir bios menüsü bulabilirsen kontrol et derim için rahat etsin.
HP global ile görüştüm, cihazların garantisi markete sürüldüğü andan itibaren başlatılıyormuş ve sonradan düzeltiliyormuş. Yardımlarınız için teşekkür ederim, ayrıca CrystalDiskInfo'dan da on Power Hours'u kontrol ettim.
"Not at all, the warranty at times will start from the day the Computer is released into the market, in that case we collect the invoice from the customer and correct it"
"You do not have to worry the Computer is unused by anyone else"