HP Victus Donanıma Ayrılmış RAM

Evet, hybrid olarak çalıştır. Bir de bu cihaz ile ilgili yabancı forumlara bakabilirsin. Senden başkası da yaşamış olmalı.

Hybrid yapinca oyunlarda AMD GPU'yu da devreye sokuyor. Discrete yapinca sadece 4060 calisiyor. Ama yine de AMD'ye RAM ayiriyor.
Yabanci forumlara baktim ama bir şey bulamadim.

MUX ayarları ile oynadım ancak durum değişiklik göstermedi. BIOS ayarlarından ise eli yüzü düzgün tek bir ayar var. MUX Switch ayarı.

AMD işlemcili sistemlerde dahili ekran kartına ayrılan bellek miktarı, Intel işlemcilere göre daha yüksek. Normal. Bendeki 10. Nesil Intel UHD Graphics için 163MB ayırdı mesela.

Benim varsayilan olarak 512 MB ayırıyor.

AMD işlemcili sistemlerde dahili ekran kartına ayrılan bellek miktarı, Intel işlemcilere göre daha yüksek. Normal. Bendeki 10. nesil Intel UHD Graphics için 163MB ayırdı mesela.

Hocam 2 GB uçuk biraz. 512 MB civarı olmalı.

Benim de HP Victus 16 ve R5 7640HS işlemci var sizin kadar yer ayırmamış. Donanıma 729MB ayırmış. Sizden ricam HP Cloud Recovery Tool ile USB belleğe güncel işletim sistemi yazıp format atmanızı istiyorum. Sonucu paylaşırsınız. BIOS ayarlarını da sıfırlamayı unutma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…