Detaylar
Kim cevapladı?Tabi ki, arkadaşımda aynı cihaz RX 6550M sürücüsünü indirmedi mesela.
BTM1907
Uzman
Tabii ki, arkadaşımda aynı cihaz RX 6550M sürücüsünü indirmedi mesela.
Hocam onu AMD'nin kendi sitesinden indirdim uyumsuzluk olur mu?
AMD Adrenalin sürücüyü kurduysa sorun yok, Aygıt Yöneticisi'nde bilinmeyen aygıtlar bulunuyor mu?Hocam onu AMD'nin kendi sitesinden indirdim uyumsuzluk olur mu?
BTM1907
Uzman
AMD Adrenalin sürücüyü kurduysa sorun yok, Aygıt Yöneticisi'nde bilinmeyen aygıtlar bulunuyor mu?
Yok fakat bazı oyunlarda performans sorunu yaşıyorum. Acaba driverları tam yüklemedim diye mi?
Sorun yaşadığın oyunların ismi nedir? Sürücüleri tam yüklemek de önemli, eğer yüklenmeyen sürücü varsa zaten bilinmeyen aygıtlarda genelde gözükür. HP Omen kendisi kurmadı mı sürücüleri?Yok fakat bazı oyunlarda performans sorunu yaşıyorum. Acaba driverları tam yüklemedim diye mi?
BTM1907
Uzman
Sorun yaşadığın oyunların ismi nedir? Sürücüleri tam yüklemek de önemli, eğer yüklenmeyen sürücü varsa zaten bilinmeyen aygıtlarda genelde gözükür. HP Omen kendisi kurmadı mı sürücüleri?
Fortnite, Steam PUBG, GTA 5 de yaşıyorum. HP Omen'ı Microsoft Store'dan indirdim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Emre.py 14
Üstün
HP'nin kendi sitesinden de indirebilirsiniz.
BTM1907
Uzman
HP'nin kendi sitesinden de indirebilirsiniz.
Hangi driverları indireyim?
Emre.py 14
Üstün
Model numaranıza ve işletim sisteminize göre.