• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

HP Victus gaming 16-R1700NT BK5r0EA vs HP Victus 16-R1057NT 9J260EA

ZEROX

Başarılı

@Obsessive, hocam aldınızmı Amazon'daki ürünü aldım ama işlemcileri farklı sizde sorun var mı geri göndereyim mi diye soruyorum da yardımınız lazım

@Obsessive, hocam aldınızmı Amazon'daki ürünü aldım ama işlemcileri farklı sizde sorun var mı geri göndereyim mi diye soruyorum da yardımınız lazım
Hocam aldım benimkinde sıkıntı yok farklıysa iade yapın kusura bakmayın yeni laptopta forum hesaplarına falan yeni giriş yapıyorum o yüzden yeni gördüm, naptınız? Ben gayet memnunum cihazdan şuanlık.

@RİAS is, pardon hocam şimdi hatırladım evet işlemci sitede 14500hx yazıyor ama 14450hx işlemcili o kısma yanlış yazmışlar görselde 14450 diye gösteriyor. Onda sıkıntı yok 14500hx versiyonu yok modelin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…