Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Arkadaşlar R1700 olan model ve diğerinin tek farkı sanırım R1700 32 GB diğeri ise 16 GB RAM'i var. Ancak 32 GB RAM'i olan daha ucuz ama Amazon'da ve hiç kimse satın almamış o yüzden garipsedim. Diğeri ise Trendyol'da sizce hangisini almalıyım?
Arkadaşlar R1700 olan model ve diğerinin tek farkı sanırım R1700 32 GB diğeri ise 16 GB RAM'i var. Ancak 32 GB RAM'i olan daha ucuz ama Amazon'da ve hiç kimse satın almamış o yüzden garipsedim. Diğeri ise Trendyol'da sizce hangisini almalıyım?
Hocam aldım benimkinde sıkıntı yok farklıysa iade yapın kusura bakmayın yeni laptopta forum hesaplarına falan yeni giriş yapıyorum o yüzden yeni gördüm, naptınız? Ben gayet memnunum cihazdan şuanlık.
@RİAS is, pardon hocam şimdi hatırladım evet işlemci sitede 14500hx yazıyor ama 14450hx işlemcili o kısma yanlış yazmışlar görselde 14450 diye gösteriyor. Onda sıkıntı yok 14500hx versiyonu yok modelin.