Techolay
Bot
- Makaleler
- 5
S1 ve R1 cihazlarımda bu problemi yaşıyorum. Cihazlarım servise gidip geldi fakat kapağı kapatınca cihazlarım uyku moduna girmiyor. Anakart değişecek dediler, değişmeden göndermişler. Hall sensör fişini çekmişler bundan dolayı sıcaklıklarım 20 dereceye kadar arttı.
Cihaz durduğu yerde 75 80 derecelere çıkıyor. Yüke bindiğinde aşırı FPS düşmesi yaşıyorum, 100 derece sıcaklıklar görüyorum. Bıktım, param çöpe gitti. HP kullanıcılarının Hall Sensör ile ilgili HP'ye yollamak için anket yaptıklarını gördüm.
https://forms.gle/mDjErBEoey5axQTB7 bu anketi sorunu yaşayanlar ve HP marka ürün kullananlar lütfen doldursun. HP marka ürünü olmayanlar ise "Yeni bir laptop alacak olsanız yine HP markasını tercih eder misiniz?" kısmını doldursun lütfen.
Ciddi anlamda mağdur edildik. Servis çözüm bulmuyor, kandırıyor. Yeni cihaz alacaklar bunları okusun. Cihaz seçerken dikkat etsin. Gerekirse mahkeme mahkeme gezeceğim, hakkımı hukuki açıdan savunacağım. Recep Baltaş'a bizim sesimizi duyurduğu için teşekkürler.
Anakart değişti mi? Seri numarasından baktınız mı? Tekrar servise göndereceğim, umarım dediğiniz gibi olurHangi teknik servise verdiniz? Bölgeden bölgeye ve Il'den ile çok değişiyor. Benim verdiğim servis sorun çıkarmadı kısa sürede yaptı ve anakart onarıldı diyor. Uyku moduna da alabiliyorum ve söylememe rağmen temizleme ve termal macun değişikliği de yapıldı. Herhangi bir sorun da yaşamadım hala. Servisten geleli 1.5-2 ay oluyor.
Düzeltme: Bugün ulaştılar sorunumu çözdüler. Laptoplarımın ikisi de aktif olarak çalışıyor.S1 ve R1 cihazlarımda bu problemi yaşıyorum. Cihazlarım servise gidip geldi fakat kapağı kapatınca cihazlarım uyku moduna girmiyor. Anakart değişecek dediler, değişmeden göndermişler. Hall sensör fişini çekmişler bundan dolayı sıcaklıklarım 20 dereceye kadar arttı.
Cihaz durduğu yerde 75 80 derecelere çıkıyor. Yüke bindiğinde aşırı FPS drop yaşıyorum, 100 derece sıcaklıklar görüyorum. Bıktım, param çöpe gitti. HP kullanıcılarının Hall Sensör ile ilgili HP'ye yollamak için anket yaptıklarını gördüm.
https://forms.gle/mDjErBEoey5axQTB7 bu anketi sorunu yaşayanlar ve HP marka ürün kullananlar lütfen doldursun. HP marka ürünü olmayanlar ise "Yeni bir laptop alacak olsanız yine HP markasını tercih eder misiniz?" kısmını doldursun lütfen.
Ciddi anlamda mağdur edildik. Servis çözüm bulmuyor, kandırıyor. Yeni cihaz alacaklar bunları okusun. Cihaz seçerken dikkat etsin. Gerekirse mahkeme mahkeme gezeceğim, hakkımı hukuki açıdan savunacağım.. Recep Baltaş'a bizim sesimizi duyurduğu için teşekkürler.
Düzeltme: Bugün ulaştılar sorunumu çözdüler. Laptoplarımın ikisi de aktif olarak çalışıyor. Teşekkürler HP.S1 ve R1 cihazlarımda bu problemi yaşıyorum. Cihazlarım servise gidip geldi fakat kapağı kapatınca cihazlarım uyku moduna girmiyor. Anakart değişecek dediler, değişmeden göndermişler. Hall sensör fişini çekmişler bundan dolayı sıcaklıklarım 20 dereceye kadar arttı.
Cihaz durduğu yerde 75 80 derecelere çıkıyor. Yüke bindiğinde aşırı FPS drop yaşıyorum, 100 derece sıcaklıklar görüyorum. Bıktım, param çöpe gitti. HP kullanıcılarının Hall Sensör ile ilgili HP'ye yollamak için anket yaptıklarını gördüm.
Ciddi anlamda mağdur edildik. Servis çözüm bulmuyor, kandırıyor. Yeni cihaz alacaklar bunları okusun. Cihaz seçerken dikkat etsin. Gerekirse mahkeme mahkeme gezeceğim, hakkımı hukuki açıdan savunacağım.. Recep Baltaş'a bizim sesimizi duyurduğu için teşekkürler.