erennugr

Uzman
Merhaba,

Kronik hall sensörü problemi yüzünden garantiye göndermek istiyorum. Daha önce içi hiç açılmadı, vidaları zorlanmadı bile. Sadece 1 yıldaki kullanımımda biraz hor kullanıp sadece vidaları hafif soyuldu. Garanti dışında kalır mı?

İçini açsanız bile garanti dışı kalmaz. HP yükseltme için cihaz içini açmaya izin veriyor. İçerideki komponentleri zarar vermediğiniz sürece tabii.

Merhaba,

Kronik hall sensörü problemi yüzünden garantiye göndermek istiyorum. Daha önce içi hiç açılmadı, vidaları zorlanmadı bile. Sadece 1 yıldaki kullanımımda biraz hor kullanıp sadece vidaları hafif soyuldu. Garanti dışında kalır mı?

Kalmaz. Ben de HP Victus kullanıyorum, garantiye göndermek için çok uzun süreler müşteri hizmetleri ile konuştum ancak göndermedim. Oradan biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki gönderirken veya geri alırken herhangi bir ücret talep ediyorlar mıymış? Ve hangi kargoları kabul ediyorlar acaba bilginiz var mı?

Kargo işini konuşmadım, dediğim gibi zaten ürünü göndermedim. Cihaz garanti kapsamındaysa herhangi bir ücret talep etmiyorlar. Bana böyle söylendi.

Garanti kapsamında olan ürünler kargo ücreti yok hocam, hangi kargoyla anlaşmalıysa ona götürüyorsunuz. Size gelen kodu söylüyorsunuz gönderiyorsunuz.

Garanti kapsamında olan ürünler kargo ücreti yok hocam, hangi kargoyla anlaşmalıysa ona götürüyorsunuz. Size gelen kodu söylüyorsunuz gönderiyorsunuz.
Birkaç siteye baktım UPS Kargo galiba çalıştıkları şirket ama bana en yakın şubesi 60 km uzaklıkta bana en yakın Aras ve PTT şubesi var kabul ederler mi bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: