Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2025
Acer Nitro serisi daha sorunlu, Victus'ta hall sensör dışında pek problem yaşayan duymadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
İsveç Cadısı
Uzman
Kesinlikle Acer Nitro 5.
Bana bir tek kronik sorun söyle Acer Nitro'da?
Daha PTM tam oturmadan elde ettiğim sonuçlar. Hangi Victus bu skorları verebilir?
Daha PTM bir otursun GPU sıcaklığı da dehşet düşecek.
Acer Nitro serisi daha sorunlu, Victus'ta hall sensör dışında pek problem yaşayan duymadım.
Bana bir tek kronik sorun söyle Acer Nitro'da?
Arkadaşlar biraz tırsarak da olsa uyguladım, ilk defa yaptığım için bayağı tedirgindim.
Otomatik fan ile 1802 puan, Full fan modunda ise 18247 puan nasıl sizce?
Nihai performans + güç yönetimi agresif ve NitroSense performans modunda yapıldı testler.
Diğer testleri yaptıkça ekleyeceğim.
140W'lık ekran kartı 146W görmüş, ısınma soğuma döngüsü olmadan direkt test yaptığım için termal ped henüz oturmadı sanırım ama bayağı güç sınırını aşmış şaşırdım. GPU testi oto fanda yapıldı.
Otomatik fan ile 1802 puan, Full fan modunda ise 18247 puan nasıl sizce?
Nihai performans + güç yönetimi agresif ve NitroSense performans modunda yapıldı testler.
Diğer testleri yaptıkça ekleyeceğim.
140W'lık ekran kartı 146W görmüş, ısınma soğuma döngüsü olmadan direkt test yaptığım için termal ped henüz oturmadı sanırım ama bayağı güç sınırını aşmış şaşırdım. GPU testi oto fanda yapıldı.
- İsveç Cadısı
- acer acer nitro acer nitro 5 nitro 5 uygulama
- Forum: Dizüstü Bilgisayarlar
Daha PTM tam oturmadan elde ettiğim sonuçlar. Hangi Victus bu skorları verebilir?
Daha PTM bir otursun GPU sıcaklığı da dehşet düşecek.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Nitro'nun hangi serisi olduğuna göre değişir. HP Victus hiç bir şekilde alınmaz. Tam model belirtir misiniz?Hangi seri tercih edilmeli, hangisi daha stabil ve sorunsuz?
İsveç Cadısı
Uzman
Önerim kesinlikle acer.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yanlış bilgi: Victus 16 modellerine göre boru sayısı değişiklik göstermektedir.
Açık konuşmak gerekirse HP Victus 16’ların soğutması kesinlikle daha iyi.Daha PTM tam oturmadan elde ettiğim sonuçlar. Hangi Victus bu skorları verebilir?
Daha ptm bi otursun gpu sıcaklığı da dehşet füşecek.
Intel işlemcili Victus'larda watt limiti var bir de. Ben 7840HS'li Victus 16 kullanıyorum, PTM uyguladıktan sonraki sonuç bu:
İsveç Cadısı
Uzman
Açık konuşmak gerekirse HP Victus 16’ların soğutması kesinlikle daha iyi.İçerisinde 7–8 bakır boru barındırıyor.Hava sirkülasyonu da gayet iyi; kendim kullandığım için biliyorum. Onun dışında düzeltmek istediğim bir kısım yok, Victuslar kesinlikle alınmaz.
Hocam haklısınız ama kesinlikle değmez. Zaten crossload limiti var onlarda. Isınmamalarının en büyük nedeni de bu.
Bu konuya kimse düzgün cevap veremez. Hangi seri? Hangi model? Sadece serinin genel başlığı üzerinden bir yorum yapılamaz.