Bence de victusa hiç bulaşmayın. Aldığım zaman 0 bilgiyle almıştım bende. Şanssız biriyim ama sorun yaşamadan elimden çıkarabildim.

Al sat konusunda bahtım açıktır kısa sürede satarım da, HP alıp satmayı bırak önünden geçilmeyecek konuma gelmiş bu konuda.

Tartışılır bir soru, ben esnafım müşteri bisküvi aldığı zaman ' abi bu paketin içi kırık ' dedimi hemen değiştiriyorum, koskoca HP bir sensörle ne hallere düşürdü ortamı 😬

Son düzenleme:
Bazı kullanıcılar sensörü çıkardıktan sonra ısınma sorunu yaşıyor. Eğer ısınma sorunu meydana gelmez ise kullanılabilir. Ancak garantisi var ise mutlaka garantiye verin. Satın almadan önce soruyorsanız kesinlikle HP satın almayın.

Bir diğer husus, şu ana kadar tüm modellerde bu sorun görüntü. R1 aşırı nadir yaşayan model olsa bile yaşandı. Hâttâ bu sorun HP Victus 15 ve HP Omen serilerinde bile göründü.

HP Omen 17 ve Victus 15 modellerin de böyle bir sorun yok.
Tasarımları bile çok farklı cihazlar kaynaksız bir şekilde yanlış bilgi vermeyin lütfen iyi sosyaller.
Victus 15.

IMG_1752.webp

Victus 16 2023.

IMG_1751.webp

Son düzenleme:
HP Omen 17 ve Victus 15 modellerin de böyle bir sorun yok.
Tasarımları bile çok farklı cihazlar kaynaksız bir şekilde yanlış bilgi vermeyin lütfen iyi sosyaller.
Victus 15.

Eki Görüntüle 190465

Victus 16 2023.

Eki Görüntüle 190466
Merhaba efendim. Ben de victus 15 serisinde bir cihaz sipariş ettim. Bu durumun farkında olmadan. Sonra biraz araştırma yapınca Hall sensör sorunuu ile karşılaştım.. Peki 15 serisinde Hall sensörün konumu nerde tam olarak. Etkilemeyecek şekilde Isı borularına uzak bir konumda mı victus 16 ya göre..

Etmiş olduğum cihaz şudur...