HP Victus serisi laptop, hall sensör iptal edilip kullanılabilir mi?

Bütçeyi şanşa emanet edip riske giremeyeceğiz tabii Victus konusunda.
Bence de victusa hiç bulaşmayın. Aldığım zaman 0 bilgiyle almıştım bende. Şanssız biriyim ama sorun yaşamadan elimden çıkarabildim.

İfadeler: X99
Niye çözmüyorlar bu sorunu?

İfadeler: X99
Bence de victusa hiç bulaşmayın. Aldığım zaman 0 bilgiyle almıştım bende. Şanssız biriyim ama sorun yaşamadan elimden çıkarabildim.

Al sat konusunda bahtım açıktır kısa sürede satarım da, HP alıp satmayı bırak önünden geçilmeyecek konuma gelmiş bu konuda.

Niye çözmüyorlar bu sorunu?

Tartışılır bir soru, ben esnafım müşteri bisküvi aldığı zaman ' abi bu paketin içi kırık ' dedimi hemen değiştiriyorum, koskoca HP bir sensörle ne hallere düşürdü ortamı

Son düzenleme:

HP Omen 17 ve Victus 15 modellerin de böyle bir sorun yok.
Tasarımları bile çok farklı cihazlar kaynaksız bir şekilde yanlış bilgi vermeyin lütfen iyi sosyaller.
Victus 15.

Victus 16 2023.

Son düzenleme:
Merhaba efendim. Ben de victus 15 serisinde bir cihaz sipariş ettim. Bu durumun farkında olmadan. Sonra biraz araştırma yapınca Hall sensör sorunuu ile karşılaştım.. Peki 15 serisinde Hall sensörün konumu nerde tam olarak. Etkilemeyecek şekilde Isı borularına uzak bir konumda mı victus 16 ya göre..

Etmiş olduğum cihaz şudur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…