HP Victus undervolt sonrası açılmıyor

krmsa

Çalışkan
Cihaz
HP Victus i7-14700HX
HP Omen hubdan undervolt ayarım 0.125'ti. 150 yaptıktan sonra 200 yaptım ve restart sonrası aşağıdaki mavi ekranlar geldi ve şu anda laptop açılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• e726a763-742c-46c2-8b46-5d5b2592cffa.webp
    e726a763-742c-46c2-8b46-5d5b2592cffa.webp
    80 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20250102_174340.webp
    IMG_20250102_174340.webp
    308,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20250102_174441.webp
    IMG_20250102_174441.webp
    312,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli mod açılıyor mu? Açılıyorsa güvenli moda girip programı kaldırın. Açılmıyorsa BIOS'a girip BIOS'u sıfırlayın.

Hocam şöyle bir şey denedim laptopu fişten çekip açınca açıldı UV'yi sıfırladım fakat fişe taktığım anda CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT'u anında yiyorum. şu an ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pilde programı kaldır, BIOS'a gir ve BIOS'u sıfırla.

Hocam şimdi yapacağım dediklerinizi ama bir de buraya PC açılana kadar aldığım tüm mavi ekranları yazıyorum donanımsal sıkıntı varsa bilgilendirebilir misiniz?

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Clock_watchout_tımeout
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
HYPERVISOR_ERROR.
ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY

Pilde programı kaldır, BIOS'a gir ve BIOS'u sıfırla.

Hocam BIOS reseti sonrası fişe taktığımda artık clock_watchout_timeout almıyorum teşekkür ederim ama bu süreç içerisinde donanıma bir zarar gelmiş midir nasıl öğrenebiliriz?

Son düzenleme:
Hocam şimdi yapacağım dediklerinizi ama bir de buraya PC açılana kadar aldığım tüm mavi ekranları yazıyorum donanımsal sıkıntı varsa bilgilendirebilir misiniz?

KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Clock_watchout_tımeout
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
HYPERVISOR_ERROR.
ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY

Hocam BIOS reseti sonrası fişe taktığımda artık clock_watchout_timeout almıyorum teşekkür ederim ama bu süreç içerisinde donanıma bir zarar gelmiş midir nasıl öğrenebiliriz?
Gerektiğinden düşük voltaj veya fazla voltaj vermeyin hocam. Cihaz kendini korumaya aldığı için mavi ekran yemişsinizdir donanımsal sorun olacağını düşünmüyorum. R23 testi yapın 10 dakika tamamlayabiliyor mu? Donanımsal zarar olacağını sanmıyorum da bir deneyin ne olur ne olmaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt