1500TL'ye aldım hocam ben bu modeli bütçem o kadar çıkmıyor kasa yeni aldım da.
@michaelscofield,

1769982100034.webp

Böyle bir konuşma geçti ama bilmiyorum OCCT testinde geçerse uzun süre kullanırım.

@Batur, A550BN falan bulunabilirdi, yine de fena model değil.

Satıcı ürünü övmez ise satamaz. :)
Satıcı ürünü pek övmemiş aslında. 7 senelik olması sıkıntı çıkaracağı anlama gelmez. İçindeki bileşenler hala sağlamsa götürür. Her ne kadar yaşlanmış olsa da gerekli gücü verebiliyor ise sıkıntı yoktur. GE-C420A-C2 PSU var elimde, neredeyse 16 senelik. Vermesi gereken gücü halen vermeye devam ediyor.

@Batur, gerçekten aldıysanız geçmiş olsun. Sahte bir güç kaynağı almışsınız.

@michaelscofield @Xbox 360E PSU gerçek değil. Everest veya saçma bir markanın saçma bir modeli. Üstüne sadece performance gd etiketi yapıştırılmış. Ki zaten 2 yıl öncesinden belliymiş bu durum.

Eki Görüntüle 227997

Hocam içini açtım baktım PSU'nun orijinal ile içeriği aynı OCCT testinde de çökme yaşamadım yani orijinal gibi duruyor orijinal olduğunu nasıl anlarım?
Satıcıya şimdi yazdım bakalım dönecek mi, dönmezse Technopat'taki konunuza koyun hocam insanlar bilgilensin.
@Yusuf7878,

1771406457870.webp

Kesinlikle ürün sahte.
Keşke daha önce buna benzer bir konu olsaydı:')

Son düzenleme:
Ürün sahte, zaten etiket yanlış gece @Yusuf7878 yazması üzerine fark ettim. Etiket üzerinde 12v kanalında 185 amper sağlıyor bu da 2200 watt a eşdeğer. Halbuki psu üstünde 850w yani yaklaşık 70 amper yazması gerekir. Etiket baskı kalitesi çok kötü. TFX ve ATX boyutundaki ürünlere aynı etiketi basmışlar hatta TFX boyutunda olanın etiketi birkaç defa sökülmüş. Satıcı eski ilanları silmiş sahibinden e şikayet oluşturmak sağlıklı olacaktır. Geçmiş olsun umarım daha böyle olaylar yaşamazsınız. Yorum yapan üyelerinde siz ürünü almadan önce durumu fark etmemesi çok üzücü.

@Batur, Gerçekten aldıysanız geçmiş olsun. Sahte bir güç kaynağı almışsınız.

@michaelscofield @Xbox 360E PSU gerçek değil. Everest veya saçma bir markanın saçma bir modeli. Üstüne sadece Performance GD etiketi yapıştırılmış. Ki zaten 2 yıl öncesinden belliymiş bu durum.

Eki Görüntüle 227997
Onu bende fark ettim...