@Batur, Bence 2.500 TL verip şunu almak daha mantıklıydı:
Detaylar
Kim cevapladı?Batur
Başarılı
@Batur, bence 2.500 TL verip şunu almak daha mantıklıydı:
1500TL'ye aldım hocam ben bu modeli bütçem o kadar çıkmıyor kasa yeni aldım da.
@michaelscofield,
Böyle bir konuşma geçti ama bilmiyorum OCCT testinde geçerse uzun süre kullanırım.
Batur
Başarılı
3070 TI-5600 ile kullanmak istiyorum 1-2 sene götürse sıkıntısız iyi şu anki kullandığım PSU ile Path of Exile 2 bile giremiyorum:')
@michaelscofield,
Dediğim gibi 2. el 1000-1500 arası iyi bir model varsa açığım hocam en kötü alır geri satarım.
Xbox 360E
Üstün
Satıcı ürünü pek övmemiş aslında. 7 senelik olması sıkıntı çıkaracağı anlama gelmez. İçindeki bileşenler hala sağlamsa götürür. Her ne kadar yaşlanmış olsa da gerekli gücü verebiliyor ise sıkıntı yoktur. GE-C420A-C2 PSU var elimde, neredeyse 16 senelik. Vermesi gereken gücü halen vermeye devam ediyor.
@Xbox 360E, Her model aynı değil. O model muhtemelen grup düzenlemeli, 3070 TI anı spike atabilen bir kart, o yüzden sorun olabilir. Siz sorun yaşamadınız diye konu sahibi yaşamayacak anlamına gelmiyor.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
@Batur, Gerçekten aldıysanız geçmiş olsun. Sahte bir güç kaynağı almışsınız.
@michaelscofield @Xbox 360E PSU gerçek değil. Everest veya saçma bir markanın saçma bir modeli. Üstüne sadece Performance GD etiketi yapıştırılmış. Ki zaten 2 yıl öncesinden belliymiş bu durum.
@michaelscofield @Xbox 360E PSU gerçek değil. Everest veya saçma bir markanın saçma bir modeli. Üstüne sadece Performance GD etiketi yapıştırılmış. Ki zaten 2 yıl öncesinden belliymiş bu durum.
Batur
Başarılı
@Batur, gerçekten aldıysanız geçmiş olsun. Sahte bir güç kaynağı almışsınız.
![]()
Sahibinden üzerindeki sahte High Power güç kaynakları hakkında bilgilendirme
Evet, gerçekten milletimiz şaşırtmıyor. İkinci eli sıfırdan pahalıya satmak yetmezmiş gibi, şimdi de sahte ürün satmaya başladılar. Maalesef ilan ya da satıcı ismi veremeyeceğim; aksi halde konu kabul edilmiyor. Zaten Sahibinden’e “High Power” yazarsanız, ilk sayfalarda bu satıcıya denk...www.technopat.net
@michaelscofield @Xbox 360E PSU gerçek değil. Everest veya saçma bir markanın saçma bir modeli. Üstüne sadece performance gd etiketi yapıştırılmış. Ki zaten 2 yıl öncesinden belliymiş bu durum.
Eki Görüntüle 227997
Hocam içini açtım baktım PSU'nun orijinal ile içeriği aynı OCCT testinde de çökme yaşamadım yani orijinal gibi duruyor orijinal olduğunu nasıl anlarım?
Satıcıya şimdi yazdım bakalım dönecek mi, dönmezse Technopat'taki konunuza koyun hocam insanlar bilgilensin.
@Yusuf7878,
Kesinlikle ürün sahte.
Keşke daha önce buna benzer bir konu olsaydı:')
Son düzenleme:
Ürün sahte, zaten etiket yanlış gece @Yusuf7878 yazması üzerine fark ettim. Etiket üzerinde 12v kanalında 185 amper sağlıyor bu da 2200 watt a eşdeğer. Halbuki psu üstünde 850w yani yaklaşık 70 amper yazması gerekir. Etiket baskı kalitesi çok kötü. TFX ve ATX boyutundaki ürünlere aynı etiketi basmışlar hatta TFX boyutunda olanın etiketi birkaç defa sökülmüş. Satıcı eski ilanları silmiş sahibinden e şikayet oluşturmak sağlıklı olacaktır. Geçmiş olsun umarım daha böyle olaylar yaşamazsınız. Yorum yapan üyelerinde siz ürünü almadan önce durumu fark etmemesi çok üzücü.
Xbox 360E
Üstün
Onu bende fark ettim...@Batur, Gerçekten aldıysanız geçmiş olsun. Sahte bir güç kaynağı almışsınız.
Eki Görüntüle 227997
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-