SF26 71

Üstün
Kaç yıllık, kaç milyon istiyorsa verin, tüm Kartal Yuvası’nı verin gerekirse. Benim de kalecim var vuhuuu.

Ndidi-Olaitan bağlantısını Italiano bile hayal etmemiştir, inanılmaz şaşkınız.
Bu arada maçlar kaçaktan izlenmeye devam, Serdal varken para falan vermiyoruz.

Vaclav Cerny:
  • Şut: Yok
  • Pas: Yok
  • Hız: Yok
  • Top sürme: Yok
  • Çalım: Yok
  • Güç: Yok
Ben hayatımda böyle boş topçu görmedim. Adam 2 kez kaleciyle karşı karşıya pozisyon yakaladı, koşamadığı için arkasından gelen adam en ufak temasla topu aldı gitti.

Outtara eh işte ama as oyuncu kalitesi yok, savunması çok zayıf.

Oh'un yıpratıcılığı tamam ama sezon bununla gitmez, net bir bitirici lazım bize.

Olaitan beğenilmiyor ama top kapıyor, koşuyor, baskı yapıyor. Elinden ne geliyorsa yapıyor, sahanın en iyilerinden. İlhan da rotasyon için iyi, yıllardır çalım atan kanat yoktu.

Maçı da Nübel kurtardı. Bence adamı geri yollasınlar, vallahi adama yazık bu takımda.

Maçı niye kaçaktan izliyorsun be adem, TV 100 bedava veriyordu zaten. 😀🫡

Nübel çok iyi performans çıkardı, maşallah diyelim.
Serdal para kazanmasın diye.

Vaclav Cerny:
  • Şut: Yok
  • Pas: Yok
  • Hız: Yok
  • Top sürme: Yok
  • Çalım: Yok
  • Güç: Yok
Ben hayatımda böyle boş topçu görmedim. Adam 2 kez kaleciyle karşı karşıya pozisyon yakaladı, koşamadığı için arkasından gelen adam en ufak temasla topu aldı gitti.

Outtara eh işte ama as oyuncu kalitesi yok, savunması çok zayıf.

Oh'un yıpratıcılığı tamam ama sezon bununla gitmez, net bir bitirici lazım bize.

Olaitan beğenilmiyor ama top kapıyor, koşuyor, baskı yapıyor. Elinden ne geliyorsa yapıyor, sahanın en iyilerinden. İlhan da rotasyon için iyi, yıllardır çalım atan kanat yoktu.

Maçı da Nübel kurtardı. Bence adamı geri yollasınlar, vallahi adama yazık bu takımda.

İlhan +%20 daha akıllı Nkoudou’sudur.
Cerny muhtemelen geçen sezonun etkisini atlatamadı hâlâ, çok kötü yedik adamı.

Bence uçağa almasınlar, yürüyerek gelsin. Rakiplerin kanatları ceza sahası dışından tavana asıyor, bizimki 1 metreden boş kaleye atamıyor.

Topu ayağına aldığında hiçbir etkisi yok, atak bitiyor. Ya top kaybı, ya yan pas.

Cerny ağır bitik. En acil sürede toparlanması lazım ama o ihtimal 0 falan.
Yolda görsem yolumu değiştiririm. Bundan bir şey olmaz. Topu ayağına aldığında hiçbir şey ama hiçbir şey yapamıyor. Fizik desen sıfır, önü bomboştu ve kaleciyle karşı karşıyaydı. Arkadan adam geldi, en ufak temasla topu söktü aldı.

Her atağı öldürüyor. Bir tane adam geçtiğini görmedim. Pas kalitesi de yok, yan pas verip duruyor çalım da atamadığı için. Şut desen kalecinin üstüne vurup duruyor. Güç yok, bitik topçu. Yedeğe bile fazla.

Cerny yerine as bir kanat oyuncusu alınırsa bence Beşiktaş adına önemli bir hamle olur. Zira İlhan Fakılı ve Milot Rashica yedek kanatlık yapabilecek kapasitedeler. Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu'ndan çıkılıp 'ın kalitesinde bir santrafor alınıp ile dönüşümlü oynatılmalı veya 'un kalitesinin üstünde bir santrafor alınarak santrafor işi garantiye alınmalı (hele ki bu santrafor +4'e de uyarsa aşırı iyi olur kadro kuralları açısından). Eğer dediklerim yapılırsa Beşiktaş'ın 2026/27 sezonu şampiyonluğu ihtimali aşırı yüksek olur. Zira 4 senedir ligi domine eden Galatasaray'da bir kaos hakimken ve mevcut durumda en güçlü takım olan Fenerbahçe'nin söylediğim takviyeleri yapmış Beşiktaş'tan aşırı fazla bir farkı olmadığı göz önünde bulundurulduğunda söylediğim senaryonun uygulanması Beşiktaş adına en iyi seçenek olur. Takım tutmayan bir taraftar olarak fikirlerim bu yönde.