2400 civarlarında bir bütçem var kulaklık arıyorum. Klavye ve mouse beyaz olduğu için kulaklık beyaz olmalı aklımda da 2 model var Corsair HS65 ve SteelSeries Arctis Nova 1. HS65 3300 Arctis Nova 1 2600TL. Şu anda laptop kullanıyorum bu yüzdende ses kartı çok kötü (belki 3-4 ay içinde PC toplayabilirim anakart en ucuz ASUS B650 anakartlardan biri olur.) HS65 duyduğum kadarıyla yanında USB ses kartıyla geliyormuş.
- Kullanım amacım:
Müzik çok dinlemem oyun ve film izlemek için kullanacağım. Oynayacağım oyunlar %20 CS2 %20 War Thunder %10 simülasyon tarzı oyunlar %50 hikayeli ya da arkadaşlarla oynanacak Sea of Thieves gibi oyunlar.
- Ergonomi:
Kafam küçük, kulağım ise azıcık kepçe. Daha önce Vatan'da BlackShark v2X ve Arctis Nova 1 denemiştim. V2X hem büyük gelmişti (belki de mağazada çok fazla denendiğinden dolayıdır.) Hem de süngerleri rahat gelmeyip kulağıma tam oturmamıştı. Arctis Nova 1 ise çok güzel uymuştu. HS65 ne yazık ki deneyememiştim.
- Oyunlarda ve filmlerde kaliteli ses.
- Mikrofon:
Arkadaşlarımla iyi iletişim kurabileceğim dip ses, yankılanma yapmayacak bir mikrofon.
- Ergonomi.
Wireless olmasına gerek yok kablolu tercihimdir nedeni HS80 deneme şansım olmuştu kablosuz sesi çok güzeldi ama kabloyu takınca çok daha iyi bir ses veriyordu.
- Oyunlarda iyi ses kasma:
Rekabetçi oyunları çok iyi oynayamam. Bu kulaklıktan öncede Oppo A91 kutusunun içinden çıkan kablolu kulaklığı kullanıyordum ve gayet yetiyordu.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.