HS65 vs Arctis Nova 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan befirat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 124
  • Etiketler Etiketler
    nova

befirat

Başarılı
2400 civarlarında bir bütçem var kulaklık arıyorum. Klavye ve mouse beyaz olduğu için kulaklık beyaz olmalı aklımda da 2 model var Corsair HS65 ve SteelSeries Arctis Nova 1. HS65 3300 Arctis Nova 1 2600TL. Şu anda laptop kullanıyorum bu yüzdende ses kartı çok kötü (belki 3-4 ay içinde PC toplayabilirim anakart en ucuz ASUS B650 anakartlardan biri olur.) HS65 duyduğum kadarıyla yanında USB ses kartıyla geliyormuş.

1. Kullanım amacım:
    Müzik çok dinlemem oyun ve film izlemek için kullanacağım. Oynayacağım oyunlar %20 CS2 %20 War Thunder %10 simülasyon tarzı oyunlar %50 hikayeli ya da arkadaşlarla oynanacak Sea of Thieves gibi oyunlar.
  2. Ergonomi:
    Kafam küçük, kulağım ise azıcık kepçe. Daha önce Vatan'da BlackShark v2X ve Arctis Nova 1 denemiştim. V2X hem büyük gelmişti (belki de mağazada çok fazla denendiğinden dolayıdır.) Hem de süngerleri rahat gelmeyip kulağıma tam oturmamıştı. Arctis Nova 1 ise çok güzel uymuştu. HS65 ne yazık ki deneyememiştim.

1. Oyunlarda ve filmlerde kaliteli ses.
  2. Mikrofon:
    Arkadaşlarımla iyi iletişim kurabileceğim dip ses, yankılanma yapmayacak bir mikrofon.
  3. Ergonomi.
    Wireless olmasına gerek yok kablolu tercihimdir nedeni HS80 deneme şansım olmuştu kablosuz sesi çok güzeldi ama kabloyu takınca çok daha iyi bir ses veriyordu.
  4. Oyunlarda iyi ses kasma:
    Rekabetçi oyunları çok iyi oynayamam. Bu kulaklıktan öncede Oppo A91 kutusunun içinden çıkan kablolu kulaklığı kullanıyordum ve gayet yetiyordu.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Cloud 3 al. Mikrofonu çok iyi ve müzik konusundada üzmez dümdüz değil hafif hafif vuran bassları var. İçinden ses kartı da çıkıyor. HS65'in bazı kullancılarda kafa bandının kırıldığını gördüm.

Nova 1 için bir inceleme yapmıştım isterseniz bakabilirsiniz.

Yazdığınız her şeyi fazlasıyla karşılayacak bir ürün, tavsiye ederim.

Ne yazık ki beyaz opsiyonu yok ve fiyat bütçemin üstünde Arctis Nova 1 her gaming gecesinde indirime giriyor bu yüzden karşılaştırmaya aldım. Kafam küçük olduğu için kırılma yaşayacağımı sanmıyorum.

Hocam normalde de SteelSeries Arctis Nova 1 alacaktım ama fiyatları son 2 ayda çok arttığı için konu açtım inceleme için teşekkürler.

HS65 için 3300TL vermeye okeylemişsiniz. Cloud 3 2700 TL nasıl butcenizin ustunde?

Cloud 3 gibi f/p segmentinin en tepesini almayı rengi sebebiyle reddediyorsanız bunlara bakın:

Hocam yanlış yazmışım 2300 TL aslında bütçenin içinde olan tek kulaklık.

Arctis Nova 1 ekleme sebebim çoğu zaman indirime girmesiydi.

Hocam yanlış yazmışım 2300 TL aslında bütçenin içinde olan tek kulaklık.

Arctis Nova 1 ekleme sebebim çoğu zaman indirime girmesiydi.
Menteşelerinin ciktigi ile ilgili birsuru yorum var. Karar size ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…