Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Temelini anlamak icin bu siteyi kullanabilirsiniz. Icinde cogu bilindik diller var, yillardir kullandigim ve sevdigim bir site.
Türkçe bir rehber videosu olsa güzel olabilir.
Temelini anlamak icin bu siteyi kullanabilirsiniz. Icinde cogu bilindik diller var, yillardir kullandigim ve sevdigim bir site.
Turkce bildigim bir kaynak yok maalesef. BTK Akademi baslangic icin guzeldi diye hatirliyorum, ona bakabilirsiniz. Ayrica Ingilizce kaynaklardan ogrenmek sizin icin daha faydali olacaktir.
- Makaleler
- 3
Türkçe ile ulaşabileceğiniz yer çok kısıtlı.
Video var, kitap var, dokümantasyon var. Seçin.
Türkçe bildigim bir kaynak yok maalesef. BTK Akademi baslangic icin guzeldi diye hatirliyorum, ona bakabilirsiniz. Ayrica İngilizce kaynaklardan ogrenmek sizin icin daha faydali olacaktir.
Evet İngilizce kaynaklar daha etkili olacaktır farkındayım ama 1 2 aylık bir sürem var o siteden çok hızlı öğrenemeyebilirim gibi düşünüyorum.
Ama yine de ingilizce bir videoyla öğrenirim diye düşünmüyorum değil.Turkce bildigim bir kaynak yok maalesef. BTK Akademi baslangic icin guzeldi diye hatirliyorum, ona bakabilirsiniz. Ayrica Ingilizce kaynaklardan ogrenmek sizin icin daha faydali olacaktir.
Video olarak önerebilir misiniz?Türkçe ile ulaşabileceğiniz yer çok kısıtlı.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Hayır, takip ettiğim bir alan değil. Popüler ücretsiz içerikler YouTube'da doludur. Web geliştirme en popüler alan. Kalitesini ve seviyesini En fazla 1 saatte anlarsınız. Kendinize uygun bir şey bulmanız çok sürmez.
Şimdi araştırma yaptım biraz önerilen bir kaynak buldum teşekkür ederim.Hayır, takip ettiğim bir alan değil. Popüler ücretsiz içerikler YouTube'da doludur. Web geliştirme en popüler alan. Kalitesini ve seviyesini En fazla 1 saatte anlarsınız. Kendinize uygun bir şey bulmanız çok sürmez.
HTML ve CSS basit. YouTube hatta HTML ve CSS için W3schools, csstricks dokümanları yeterli olur. PHP için PHP'nin kendi web sitesi ve prototürk Türkçe kaynak mevcut.
HTML ve CSS'yi bro code kanalından öğreneceğim. PHP için de Türkçe kaynaklara bir göz atarım sırası gelince.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-