zylos

Uzman
Başlıkta da gördüğünüz üzere bu üç dili öğrenmek ve bir site yapmak istiyorum bunları öğrenmek için hangi kaynaklara başvurabilirim?

Türkçe bildigim bir kaynak yok maalesef. BTK Akademi baslangic icin guzeldi diye hatirliyorum, ona bakabilirsiniz. Ayrica İngilizce kaynaklardan ogrenmek sizin icin daha faydali olacaktir.

Evet İngilizce kaynaklar daha etkili olacaktır farkındayım ama 1 2 aylık bir sürem var o siteden çok hızlı öğrenemeyebilirim gibi düşünüyorum.

Turkce bildigim bir kaynak yok maalesef. BTK Akademi baslangic icin guzeldi diye hatirliyorum, ona bakabilirsiniz. Ayrica Ingilizce kaynaklardan ogrenmek sizin icin daha faydali olacaktir.
Ama yine de ingilizce bir videoyla öğrenirim diye düşünmüyorum değil.

Türkçe ile ulaşabileceğiniz yer çok kısıtlı.

Video var, kitap var, dokümantasyon var. Seçin.
Video olarak önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Hayır, takip ettiğim bir alan değil. Popüler ücretsiz içerikler YouTube'da doludur. Web geliştirme en popüler alan. Kalitesini ve seviyesini En fazla 1 saatte anlarsınız. Kendinize uygun bir şey bulmanız çok sürmez.

Hayır, takip ettiğim bir alan değil. Popüler ücretsiz içerikler YouTube'da doludur. Web geliştirme en popüler alan. Kalitesini ve seviyesini En fazla 1 saatte anlarsınız. Kendinize uygun bir şey bulmanız çok sürmez.
Şimdi araştırma yaptım biraz önerilen bir kaynak buldum teşekkür ederim.

HTML ve CSS basit. YouTube hatta HTML ve CSS için W3schools, csstricks dokümanları yeterli olur. PHP için PHP'nin kendi web sitesi ve prototürk Türkçe kaynak mevcut.