Huawei band 8 vs Huawei band 9

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NKruf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 211
  • Etiketler Etiketler
    huawei

NKruf

Başarılı
Aralarında 240 lira var. 8'in daha doğru ölçüm yaptığını gördüm ama otomatik parlaklık yok ve bir sene daha eski. Ekran Hertz'i benim için sıkıntı değil. Mağazada 8'i bulup bakabildim. Sizce hangisini almalıyım? 1.439 lira verip Huawei Band 9 almak mantıklı mı?

Band 9 60Hz değil. Kendim de şu an aktif kullanıyorum. Kasma yapmıyor ama 60 Hz de değil.

Ayrıca bana göre bütçenizi saklayıp saatlere yönelmeniz. Yakın bir vakitte ben de öyle yapacağım. Bileklik piyasası iyice sıkıştı artık. Düşük donanımlarda en fazla bu kadar...

Yine de 8 ile 9 arasında kaldıysanız ben 9'u öneririm. Yeni olmak her türlü daha iyi. Aralarında ortam ışığı ve biraz daha doğru ölçüm dışında kayda değer bir fark yok. Ortam ışığı sizin için o kadar önemli değilse almayabilirsiniz. Şahsen ben ortam ışığı olmadan yapamam.

YouTube'da The Quantified Scientist kanalı iki bilekliğin hemen hemen aynı ölçtüğünü bulmuş. Yeni olmak daha iyi gibisinden düşünüyorum bende 9'u yoksa 8 alıp geçerdim.

Bu konudaki yorumum burada da gecerli, iki model arasinda neredeyse fark yok gibi. Muhtemelen sensor gruplari zaten aynidir sadece yazilimsal ufak farklar var.

Huawei Band 9 aldım. Umarım sıkıntı çıkmadan kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…