Aralarında 240 lira var. 8'in daha doğru ölçüm yaptığını gördüm ama otomatik parlaklık yok ve bir sene daha eski. Ekran Hertz'i benim için sıkıntı değil. Mağazada 8'i bulup bakabildim. Sizce hangisini almalıyım? 1.439 lira verip Huawei Band 9 almak mantıklı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?8 kullanıyorum ve memnunum lakin 240 lira için 9'a geçmek mantıklı olabilir ama 9'un 60hz olduğuna dair bir belge / bilgi göremedim. Bu durumda 8'i de alabilirsiniz. Ortam sensörü çok gerekli bir şey değil.
user_46385738594
Uzman
Band 9 60Hz değil. Kendim de şu an aktif kullanıyorum. Kasma yapmıyor ama 60 Hz de değil.
Ayrıca bana göre bütçenizi saklayıp saatlere yönelmeniz. Yakın bir vakitte ben de öyle yapacağım. Bileklik piyasası iyice sıkıştı artık. Düşük donanımlarda en fazla bu kadar...
Yine de 8 ile 9 arasında kaldıysanız ben 9'u öneririm. Yeni olmak her türlü daha iyi. Aralarında ortam ışığı ve biraz daha doğru ölçüm dışında kayda değer bir fark yok. Ortam ışığı sizin için o kadar önemli değilse almayabilirsiniz. Şahsen ben ortam ışığı olmadan yapamam.
Ayrıca bana göre bütçenizi saklayıp saatlere yönelmeniz. Yakın bir vakitte ben de öyle yapacağım. Bileklik piyasası iyice sıkıştı artık. Düşük donanımlarda en fazla bu kadar...
Yine de 8 ile 9 arasında kaldıysanız ben 9'u öneririm. Yeni olmak her türlü daha iyi. Aralarında ortam ışığı ve biraz daha doğru ölçüm dışında kayda değer bir fark yok. Ortam ışığı sizin için o kadar önemli değilse almayabilirsiniz. Şahsen ben ortam ışığı olmadan yapamam.
YouTube'da The Quantified Scientist kanalı iki bilekliğin hemen hemen aynı ölçtüğünü bulmuş. Yeni olmak daha iyi gibisinden düşünüyorum bende 9'u yoksa 8 alıp geçerdim.Band 9 60Hz değil. Kendim de şu an aktif kullanıyorum. Kasma yapmıyor ama 60 Hz de değil.
- Makaleler
- 4
Bence ikisi de fiyatini hak etmiyor, Huawei Band 9'un zaten onceki modele kiyasla ciddi bir gelistirmesi de yok. Ozellikle kucuk olsun tam saat gibi olmasin istiyorsaniz Huawei'in bir onceki modelini de tercih edebilirsiniz ya da 2.el de Watch Fit 2'de bakabilirsiniz.
Bu konudaki yorumum burada da gecerli, iki model arasinda neredeyse fark yok gibi. Muhtemelen sensor gruplari zaten aynidir sadece yazilimsal ufak farklar var.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor