irdelix

Çalışkan
DSL-AC51 modem kullanıyorum ama Wi-Fi kesintisi yaşıyorum. Bundan dolayı modemimi kullanmaya devam edip, Wi-Fi kullanımı için router almaya karar verdim. Huawei'nin cihazlarını almayı düşünüyorum ama hangisini alacağıma kadar veremedim. İnternette BE3 modeli hakkında bir sürü bilgi varken aynı bilgilere AX2 modeli için erişemiyorum. Kapsama alanı, mesafeye göre hız testleri gibi değerleri araştırmama rağmen göremedim. AX2 modeli ₺999, BE3 modeli ise ₺2499. Sizce aradaki farkı vermeye değer mi, hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
BE3 incelemesi bu hafta kanalda olacak. 6 GHz olmaması bir dezavantaj ama sizin internet zaten DSL olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum.

Kolay Mesh kurulumu için yine ASUS bir cihaz bakabilirsiniz ama fiyatları Huawei kadar ucuz değil.
DSL bir altyapıda olduğum için bende çok fark edeceğini düşünmüyorum ama be3'ün bana katabileceği wifi7 teknolojisi dışında bir artısı mevcut mu yoksa ax2 almam yeterli olur mu? Asus cihazlarında bu yaşadığım bağlantı kesilme durumlarının kronik olduğuna dair çeşitli forumlarda birkaç konuya denk gelmiştim, bundan dolayı asus tarafına ağ cihazları bakımından çok yönelmeyi düşünmüyorum. Huawei ekosistemi biraz daha cazip gelmeye başladı açıkcası. Yayınladığınız inceleme videosunda birkaç farklı router ile farkını da işleyebilme imkanınız varsa ben ve benim gibi router almak isteyip karasız kalanlar için detaylı bir rehber niteliğinde olur.

Benzer fiyatlara 2. El AX3 bulup onu aldım. Konu kapatılabilir.

DSL bir altyapıda olduğum için bende çok fark edeceğini düşünmüyorum ama BE3'ün bana katabileceği WI-FI7 teknolojisi dışında bir artısı mevcut mu yoksa AX2 almam yeterli olur mu? ASUS cihazlarında bu yaşadığım bağlantı kesilme durumlarının kronik olduğuna dair çeşitli forumlarda birkaç konuya denk gelmiştim, bundan dolayı ASUS tarafına ağ cihazları bakımından çok yönelmeyi düşünmüyorum. Huawei ekosistemi biraz daha cazip gelmeye başladı açıkçası. Yayınladığınız inceleme videosunda birkaç farklı router ile farkını da işleyebilme imkanınız varsa ben ve benim gibi router almak isteyip karasız kalanlar için detaylı bir rehber niteliğinde olur.

Benzer fiyatlara 2. el AX3 bulup onu aldım. Konu kapatılabilir.

Merhaba hocam konuyu hortlatıyorum özür dilerim. AX3'ten menmun musunuz? Bende BE3'e bakıyorumda 3+1 küçük bir evde tek internet dağıtan cihaz olarak yeterli olur mu acaba? Sizce hangi cihazı seçmem doğru olur?