Yelleeror

Becerikli
Merhaba,

Bu menzil güçlendiriciyi almayı düşünüyorum, fiyatı olsun sunduğu hız destekleri olsun nasıl bir cihaz? Fiyatına değer mi? Modem benim olduğum odanın tam üst katında, sizce üst katta olmasına rağmen internette çok düşüş olur mu? Ana Wi-Fi 1000 Mbps, üst katta tam cihazın olduğu odada yani konum aynı sadece bir üst kat, sizce ping değerleri olsun indirme değerleri olsun iyi sonuç alır mıyım? Örnek 400+ download 5-15 arasi ping, arada 1 duvar toplasan Max 8mt falan vardir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bu menzil güçlendiriciyi almayı düşünüyorum, fiyatı olsun sunduğu hız destekleri olsun nasıl bir cihaz? Fiyatına değer mi? Modem benim olduğum odanın tam üst katında, sizce üst katta olmasına rağmen internette çok düşüş olur mu? Ana Wi-Fi 1000 Mbps, üst katta tam cihazın olduğu odada yani konum aynı sadece bir üst kat, sizce ping değerleri olsun indirme değerleri olsun iyi sonuç alır mıyım? Örnek 400+ download 5-15 arasi ping, arada 1 duvar toplasan Max 8mt falan vardir.

Öncelikle bu bir menzil güçlendirici değil, Router. O amaçla da kullanılabilmesi lazım tabii.

Wi-Fi 7 ama 6 GHz bandı yok. Ama size mesafe lazım ve 2.4 GHz işinizi görür.

Fiyat/Performans olarak neredeyse rakipsizdi. Halen daha öyle olması lazım.

İki cihaz arasında kablo çekin. En sağlıklısı bu.

Net bir hız tahmini yapmamız mümkün değil zira çok değişken şeyler var. Örneğin yukarıdaki modeminizin modelini de bilmiyoruz.

Öncelikle bu bir menzil güçlendirici değil, router. O amaçla da kullanılabilmesi lazım tabii.

Wi-Fi 7 ama 6 GHz bandı yok. Ama size mesafe lazım ve 2.4 GHz işinizi görür.

Fiyat/Performans olarak neredeyse rakipsizdi. Halen daha öyle olması lazım.

İki cihaz arasında kablo çekin. En sağlıklısı bu.

Net bir hız tahmini yapmamız mümkün değil zira çok değişken şeyler var. Örneğin yukarıdaki modeminizin modelini de bilmiyoruz.

Hocam saygılarımla öncelikle benim maalesef ki assagi kablo ile iletme şansım yok ben menzil güçlendirici diye biliyordum yani bende şöyle bir durum mevcut yukarıdan ana Wi-Fi'den kablolu şekilde internette problem var ve TurkNet kac defa geldi ve yapamadı öyle kaldı maalesef ki modem tam üst katında dedigim gibi üst katta ayı odada aynı konumda hatta 2.4G bağlantısı düşük kalıyor bence günümüzde 5G gibi yüksek hızları da istiyorum zaten asıl alma sebeplerimden birisi bir de bu cihazda kablosuz şekilde ana Wi-Fi'den kablosuz şekilde routere routerden kablo ile benim masaustu oyuncu bilgisayarıma gelme ihtimali var mı ana modem markası ise Zxhn H3601p. Önerebileceğiniz bir cihaz menzil güçlendirici en az 350+ download 3 5 ms ping gibi başka cihaz?