BERWAR

Yetkin
Kullandığım Sennheiser CX400BT modeli artık sıkıntı çıkarmaya başladı. Cihaza bağlanmasına rağmen ses vermiyor artık. BT eşleşmesini silip tekrar bağlamama rağmen, uygulamasını tekrar silip kurmama rağmen düzelmedi.

@Simon Yardımcı olabilir misin?

Buds 3 modeli de var, silikonsuz olduğu için kulağımda rahat durmayabilir diye emin olamadım ondan. Buds FE modeli de silikonlu ama Hi-Res codec desteklemediği için FreeBuds 7i daha mantıklı geldi. Özellik olarak iyi bir modele benziyor Huawei modeli.

Garantisi bitmistir diye tahmin ediyorum
Evet 4 yıldır kullanıyordum.

Sennheiser'in MTW 4'den once cikardigi TWS kulakliklari baglanti sorunlari ve sarj problemleriyle meshurdur.
Bağlantı konularında şöyle diyeyim telefona bağlayana kadar ilk aldığımda beni perişan etti, daha sonra ara ara bağlantı sorunları yaşadım ama çok büyük sorunlar değildi. Son 1 haftadır durduk yere bağlanamama sorunu verdi, hiçbir şekilde bağlanmıyordu sonra nedense rastgele bağlandı ama bu defa da ses vermemeye başladı. S25 FE ile de denedim onda da bağlandı ama ses vermedi. 14 PM ile kullanıyordum normalde.

Ses kalitesi olarak bu kadar iyi olup APP olarak rezalet bir firma yok herhalde Sennheiser dışında.

Capsule 3 Pro Plus oneririm ses kalitesi icin.
Bu markayı da gördüm de markaya pek güvenemedim. Ses kalitesi çok çok iyi mi Huawei'ye göre ve de uygulaması nasıl? Kulaktan düşüyor mu?

Evet 4 yıldır kullanıyordum.

Bağlantı konularında şöyle diyeyim telefona bağlayana kadar ilk aldığımda beni perişan etti, daha sonra ara ara bağlantı sorunları yaşadım ama çok büyük sorunlar değildi. Son 1 haftadır durduk yere bağlanamama sorunu verdi, hiçbir şekilde bağlanmıyordu sonra nedense rastgele bağlandı ama bu defa da ses vermemeye başladı. S25 FE ile de denedim onda da bağlandı ama ses vermedi. 14 PM ile kullanıyordum normalde.

Ses kalitesi olarak bu kadar iyi olup APP olarak rezalet bir firma yok herhalde Sennheiser dışında.

Bu markayı da gördüm de markaya pek güvenemedim. Ses kalitesi çok çok iyi mi Huawei'ye göre ve de uygulaması nasıl? Kulaktan düşüyor mu?
Anladim. Yasadigin kotu deneyim adina uzgunum fakat kulakligin omrunu tamamlamis muhtemelen. Acikcasi 7i modeline kiyasla Soundpeats daha cok oneriliyor. xMEMS driver kullanan sayili TWS'den. Kulaktan dusup dusmeme mevzusu kulak yapisiyla alakali biraz. Kisisel yani. Bu arada nasil bir ses imzasindan hoslaniyorsun?

Kulaktan dusup dusmeme mevzusu kulak yapisiyla alakali biraz. Kisisel yani.
Evet orası öyle. O yüzden silikonlu almak istiyordum.

xMEMS driver kullanan sayili TWS'den
Doğru onu özelliklerinde gördüm.

Bu arada nasil bir ses imzasindan hoslaniyorsun?
Baaslar bir tık iyi olursa güzel olur. Sennheiser modelinden fazlasıyla memnundum ses kalitesi olarak. Bunların her ikisi de tahminimce daha iyi ses deneyimi sunacaktır diye düşünüyorum.

Evet orası öyle. O yüzden silikonlu almak istiyordum.

Doğru onu özelliklerinde gördüm.

Baaslar bir tık iyi olursa güzel olur. Sennheiser modelinden fazlasıyla memnundum ses kalitesi olarak. Bunların her ikisi de tahminimce daha iyi ses deneyimi sunacaktır diye düşünüyorum.
Anladim. Basslar belirgin olsun diyorsan bu Nothing Ear modeli cok iyi o konuda. App olarak bass boost modu da var 5 kademeli olarak. Zaten ben kendim Ear (a) modelini kullaniyorum. O yuzden bass agirlikli muzik icin onerim olur.

@Simon, Teşekkürler. Peki Soundpeats Air 5 nasıl? Sürücü olarak Capsule 3 Pro'ya göre daha büyük sürücülere sahip Qualcomm destekli. xMMES driver yok bunda ama gördüğüm kadarıyla.

@Simon, Teşekkürler. Peki Soundpeats Air 5 nasıl? Sürücü olarak Capsule 3 Pro'ya göre daha büyük sürücülere sahip Qualcomm destekli. xMMES driver yok bunda ama gördüğüm kadarıyla.
Rica ederim. Surucu boyutu ses kalitesini etkilemiyor. 7 mm suruculu Sennheiser IE200 cogu Bluetooth kulakliktan daha iyi ses veriyor. Cogunun surucu boyutu 10 mm ustu. Air 5 silikonsuz. Onu bass agirlikli muzik icin onermem. O butcede bunu oneririm.

. Surucu boyutu ses kalitesini etkilemiyor.
Evet biliyorum onu da daha yeni ve aynı marka olunca ister istemez daha iyi olabilir diye insan düşünüyor. Zaten farklı markalar arasında sürücü boyutu kıyası yanlış.

@Simon, Bir de bu Capsule Pro 3 4 yıllık herhalde, baya eski. HB sitesinde 2500k fiyatına satılıyor sahte olmasın.

Evet biliyorum onu da daha yeni ve aynı marka olunca ister istemez daha iyi olabilir diye insan düşünüyor. Zaten farklı markalar arasında sürücü boyutu kıyası yanlış.
Capsule 3 Pro Plus 4.000 TL'ye kadar olan en iyi Soundpeats modeli. Ondan daha ust olan H3 modeli var. Stoktan kalmis ama.

@Simon, Bir de bu Capsule Pro 3 4 yıllık herhalde, baya eski. HB sitesinde 2500k fiyatına satılıyor sahte olmasın.
Duz pro alinmaz zaten. Pro Plus modeli 2024 cikisli. HB'deki eski model.