Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
OnePlus Buds 4 Nothing Ear'dan sonra uygun olur. Butce varsa Capsule 3 Pro Plus'a bakmaya gerek yok.@Simon, H3 modeli hiçbir yerde yokmuş. Max 5k'ya alabileceğim en iyi kulaklık sence Capsule 3 Pro Plus mı?
Nothing modelinde Hi- Res yok. 14 PM LDAC desteklemiyor.
- Makaleler
- 23
Sansa bak. İstersen iptal et siparisi daha gelmediyse. OnePlus Buds 4 iyi bir TWS. Hayirli olsun.
@Simon, Almışken kullanayım diyorum artık. Sennheiser güven vermiyor yarın bir gün tekrar öyle yapabilir. Zaten app ve eşleştirmede rezalet Sennheiser. Teşekkürler her şey için. Deneyeceğim bakalım nasıl, muhtemelen beğenirim zaten çok daha üst düzey bir model elimdekine göre. Sadece kulağımdan düşmez umarım tek endişem o.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Buds 4 icin kulaktan dusmeyle alakali bir sorun gormedim. Cogu kulak yapisina uygun. Gelisme oldugu zaman yazarsin. Merakla bekliyor olacagim.@Simon, Almışken kullanayım diyorum artık. Sennheiser güven vermiyor yarın bir gün tekrar öyle yapabilir. Zaten app ve eşleştirmede rezalet Sennheiser. Teşekkürler her şey için. Deneyeceğim bakalım nasıl, muhtemelen beğenirim zaten çok daha üst düzey bir model elimdekine göre. Sadece kulağımdan düşmez umarım tek endişem o.
@Simon, Kulaklığı biraz denedim karşılaştırmalı olarak. Çok büyük fark var iki model arasında, net farkını hissettiriyor OnePlus. Sesler çok daha net, bass çok daha iyi ve bass ayarı daha yapmama rağmen. Ses seviyesi de daha yüksek. Daha tok bir hissiyat var OnePlus modelinde. Uygulaması çok daha ayrıntılı Sennheiser'a göre ve de BT eşleşmesi 1 dakika bile sürmedi. Sennheiser BT eşleşmesi ve app rezaletti. Bu ilaç gibi geldi o konuda. Tasarım olarak daha hoş ama otobüs yolculuklarında kulağımdan düşer gibi hissediyorum. Bu konuda Sennheiser daha iyiydi ama çok kabaydı.
- Makaleler
- 23
Begenmene sevindim. Bass olarak bir bu bir de Nothing kulakliklar oldukca iyi. Fakat OnePlus'u onermemin sebebi daha cok tonal bir kulaklik olmasindan kaynakli. Hayirli olsun tekrardan. Kulaktan dusme konusunda, tum silikon uclarini denedin mi? Farkli uclar hem kulak yapisina gore ses kalitesini etkiliyor hem de kulakta daha guvenli bir sekilde durmasina yariyor.@Simon, Kulaklığı biraz denedim karşılaştırmalı olarak. Çok büyük fark var iki model arasında, net farkını hissettiriyor OnePlus. Sesler çok daha net, bass çok daha iyi ve bass ayarı daha yapmama rağmen. Ses seviyesi de daha yüksek. Daha tok bir hissiyat var OnePlus modelinde. Uygulaması çok daha ayrıntılı Sennheiser'a göre ve de BT eşleşmesi 1 dakika bile sürmedi. Sennheiser BT eşleşmesi ve app rezaletti. Bu ilaç gibi geldi o konuda. Tasarım olarak daha hoş ama otobüs yolculuklarında kulağımdan düşer gibi hissediyorum. Bu konuda Sennheiser daha iyiydi ama çok kabaydı.
Yok onları da deneyeceğim, daha tam fırsatım olmadı.Kulaktan dusme konusunda, tum silikon uclarini denedin mi?
- Makaleler
- 1
Hocam, One Plus Buds 4 almışsın sanırım, nasıl şimdiden memnun musun?Yok onları da deneyeceğim, daha tam fırsatım olmadı.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-