Makaleler
6
Huawei FreeBuds Pro 5 almaya değer mi? Yoksa daha ucuza benzer işi görebilecek kulaklık var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Kullanım amacı telefon ve PC olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei FreeBuds Pro 5 almaya değer mi? Yoksa daha ucuza benzer işi görebilecek kulaklık var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Kullanım amacı telefon ve PC olacak.
Huawei bu işi çok iyi yapıyor. Dediğiniz kulaklık rakiplerine kıyasla fazlasıyla iyi. Sık sık kullanıcaksanız, müzik dinlemeyi falan seviyorsanız kesinlikle değer.

Beklentin nedir? Sınıfının iyi kulaklıklarından.

Mobilde müzik dinlemek, özellikle kulaklığı çıkardıktan sonra anında müziğin kesilmesi (CMF bu işi doğru düzgün yapamıyor) bir de olmasa da olur çevresel ses (ama zorunlu değil)
PC'de CMF gibi gecikmesi az olursa oyun müzik falan takılıyorum.Mutlaka silikonlu olmak zorunda.
Beklentim 8K vermek zorunda değilsem ucuza çözmek. Ama verilmesi zorunluysa hallederiz.
Başka ucuza bu işi çözebilecek Huawei kulaklık varsa da olur. Marka çok önemli değil ama isim yapmış olsun.

Mobilde müzik dinlemek, özellikle kulaklığı çıkardıktan sonra anında müziğin kesilmesi (CMF bu işi doğru düzgün yapamıyor) bir de olmasa da olur çevresel ses (ama zorunlu değil)
PC'de CMF gibi gecikmesi az olursa oyun müzik falan takılıyorum.Mutlaka silikonlu olmak zorunda.
Beklentim 8K vermek zorunda değilsem ucuza çözmek. Ama verilmesi zorunluysa hallederiz.
Başka ucuza bu işi çözebilecek Huawei kulaklık varsa da olur. Marka çok önemli değil ama isim yapmış olsun.
İşi ucuza çözeyim dersen şu ürüne göz atabilirsin. CMF Buds 2+'dan farkla iyi bir yükseltme olur.

İşi ucuza çözeyim dersen şu ürüne göz atabilirsin. CMF Buds 2+'dan farkla iyi bir yükseltme olur.

CMF Buds 2 kullanıyorum hocam. Daha farklı önerin var mı ya da her markadan önerin var mı artı ve eksileriyle rica etsem?

CMF Buds 2 kullanıyorum hocam. Daha farklı önerin var mı ya da her markadan önerin var mı artı ve eksileriyle rica etsem?
Tabii. Buyur.
Soundpeats H3 - Ses kalitesi iyi diğer özellikleri ortalama.
Anker P31i - Ses kalitesi ortalama diğer özellikleri iyi.
Nothing Ear 3 - Ses kalitesi ortalama mikrofonu ve diğer özellikleri iyi.
Galaxy Buds4 Pro & Freebuds Pro 5 - Tüm özellikleri iyi.

Tabii. Buyur.
Soundpeats H3 - ses kalitesi iyi diğer özellikleri ortalama.
Anker P31i - ses kalitesi ortalama diğer özellikleri iyi.
Nothing ear 3 - ses kalitesi ortalama mikrofonu ve diğer özellikleri iyi.
Galaxy Buds4 Pro & FreeBuds Pro 5 - tüm özellikleri iyi.

Buds 3 FE nasıl hocam? Yoksa çöp mü?