Aslında ses, bağlantı ve kulaklığı çıkarınca müziğin durması yeterli hocam. Zaten sağlık sorunumdan dolayı ANC önemli değil benim için. Mikrofonda önemsiz.
Böyle değerlendirilirse değişiklik olur mu? Çünkü earfun u ilk defa duydum pek güvenemiyorum istemeden.
Gecmis olsun. Anker dusunur musun bu arada? Yani guvendigin bir marka mi? Kendileri Huawei ile ayni klasmanda olan Liberty 5 Pro ve Pro Max'i piyasaya surduler. Tabii bu bahsettigim iki kulaklik daha ulkeye gelmedi. Gelse bile Huawei'den pahali olacak. Eger Anker'e sicak bakiyorsan bu iki urune bakabilirsin. Senin yerinde olsam P31i'yi alirdim ama. Fakat bunun fiyati da daha dusebilir. Hic indirime girmedi. Su an piyasa fiyatindan satiliyor.
P31i.

Liberty 5.

Normalde OnePlus Buds 4'de onerirdim de bir sey basina gelse sorun olur. Malum gundem.

Gecmis olsun. Anker dusunur musun bu arada? Yani guvendigin bir marka mi? Kendileri Huawei ile ayni klasmanda olan liberty 5 Pro ve Pro Max'i piyasaya surduler. Tabii bu bahsettigim iki kulaklık daha ulkeye gelmedi. Gelse bile Huawei'den pahali olacak. Eger Anker'e sıcak bakiyorsan bu iki urune bakabilirsin. Senin yerinde olsam P31I'yi alirdim ama. Fakat bunun fiyati da daha dusebilir. Hiç indirime girmedi. Su an piyasa fiyatindan satiliyor.
P31i.

Liberty 5.

Normalde OnePlus Buds 4'te onerirdim de bir şey basina gelse sorun olur. Malum gundem.

Anker düşünürüm hocam sadece earfun u duymadığım için emin değilim.
Liberty 5'i düşünebilirim hocam sağ olun tekrardan.

Anker düşünürüm hocam sadece earfun u duymadığım için emin değilim.
Liberty 5'i düşünebilirim hocam sağ olun tekrardan.
Rica ederim. Seciminde bol sans. Liberty 5 bir ara 3.999 TL'ye satiliyordu o yuzden ben pek sicak bakmiyorum. EarFun ondan 1K daha ucuz ve EarFun'un servisi de Anker'in servisi olan Sanal İletisim. Yani garantide de sorun yasamazsin. Elimizde uc secenek var artik.
  • Earfun Air Pro 4+
  • Liberty 5
  • P31i
Ucu de uzmez bu arada. P31i satmazsa CMF gibi 1.999 olsa cok f/p olur.